• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. Jović

13.07.2020

12:46

NENAD JE POZVAO NEMANJU NA 18. ROĐENDAN, a onda su doneli tragičnu odluku!

Vesti

NENAD JE POZVAO NEMANJU NA 18. ROĐENDAN, a onda su doneli tragičnu odluku!

Podeli vest

Tragediju koja je u subotu uveče oko 19 sati zadesila Negotin tako i selo Miroč u Opštini Majdanpek, teško je rečima opisati

Umesto da se provesele na osamnastom rođendanu Nenada R. (18) iz Miroča, njegov najbolji drug Nemanja S. (17) koji mu je došao u goste iz Negotin,a poginuo je posle pada sa motorcikla marke "honda" kojim je vozio Nenada.

- Nenad živi u porodici sa ocem , babom i dedom. Tog dana svi su radili na sakupljanju sena. I taman kada se sve završilo trebalo je porodičnoj kući da krene proslava 18. rođendana u najužem krugu zbog pandemije koronavirusa. Momcima su nestale cigarete pa su hteli da se odvezu do grada da ih kupe. Motorcikl u kojem je bio ključ od druga su uzeli bez da su ga obavestili,ne sluteći da bilo šta može da se dogodi. Pošto ih dugo nije bilo Nenadov bratanac je krenuo sa prijateljima da ih traži i na putu nealeko od sela prema Brzoj Palanci naišli su na jeziv prizor. Odmah su pozvali policiju iz Majdanpeka, stigla je i Hitna medicinska pomoć iz Kladova. Nažalost, mladić iz Negotina je preminuo na putu do bolnice, a kako smo čuli Nenada su iz Kladova sa povredom kičme uputili u Niški klinički centar. Od njegovih smo čuli da je za sada dobro, povrede nisu toliko opasne, može da govori ali se ničega ne seća - kažu nadležni iz Mesne zajednice Miroč.

JOŠ JEDNA TRAGEDIJA NA SRPSKIM PUTEVIMA! Pešaka udario kamion, čovek stradao na licu mesta

Inače, Nenadova majka koja ne živi u istom domaćinstvu sa njim, došla je da mu donese poklon za rođendan i nije ga zatekla u kući. Nesrećna žena kada je čula šta se dogodilo odmah se uputila u Kladovo. Da je bilo sreće da je možda došla koji minut ranije, možda se ova velika nesreća ne bi ni dogodila, nagađanja su meštana sela Miroč.

Uviđajem je utvrđeno da je motorciklom upravljalo nastradali Nemanja S. (17) iz Negotina, a nakon obavljene obdukcije tela i rezultata uzetih briseva i veštačenja DNK, po nalogu Višeg javnog tužioca, okončanjem istrage biće poznat tačan uzrok nesreće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija