• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.07.2020

13:07

NA REDOVNU IZLAZNU KONTROLU NA GRADINI DOŠLA "OBIČNA" OPEL KORSA BELGIJSKIH TABLICA, a onda su carinici u gepeku pronašli OPASNU DROGU!

Vesti

NA REDOVNU IZLAZNU KONTROLU NA GRADINI DOŠLA "OBIČNA" OPEL KORSA BELGIJSKIH TABLICA, a onda su carinici u gepeku pronašli OPASNU DROGU!

Podeli vest

Na graničnom prelazu Gradina danas je sprečen šverc grumena kokaina i više vrsta narkotika, saopštila je Uprava carina.


Kokain je bio u grumenu teškom 83,14 grama što se retko viđa sa izvanrednom čistoćom od preko 90 procenata, navodi se u saopštenju.


U izjavi putnik je naveo da je u Belgiji gram kokaina plaćao 32 evra, dok carinici smatraju da je to niska cena za kokain takve čistoće.

"Droga je otkrivena kada je na red za redovnu izlaznu kontrolu došla naizgled obična opel korsa, belgijskih registarskih oznaka, kojom su ka Turskoj putovala dva 30-godišnjaka, inače belgijski državljani turske nacionalnosti, a carinici su ustanovili da se u jednoj stranici gepeka, iza tapacirunga, nalaze skriveni narkotici", navodi se u saopštenju.

Vozač automobila je carinicima rekao da je krenuo na odmor i da su otkriveni narkotici namenjeni za lične potrebe.

U vozilu je pronađeno i nepunih osam grama hašiša, kao i šest grama marihuane.

"Marihuana koju su carinici pronašli kod ovog putnika takođe spada u skuplje verzije ovog narkotika, jer je reč o AMG marihuani (udeo THC-a može biti i do 22 procenta), čiji gram u Holandiji košta oko 10 evra", saopštila je Uprava carina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija