• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.07.2020

10:38

(VIDEO) ŠOK SNIMAK SA PRELAZA GRADINA! Carinici zaustavili BMW, a onda ugledali prizor koji ih je ZAPANJIO

Vesti

(VIDEO) ŠOK SNIMAK SA PRELAZA GRADINA! Carinici zaustavili BMW, a onda ugledali prizor koji ih je ZAPANJIO

Podeli vest

Carinici su 16. jula 2020. godine na prelazu Gradina, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan slučaj krijumčarenja kesica različitih narkotika, skrivenih ispod uloška u jednoj cipeli.

Prekršaj je otkriven kada je noćas oko 3:30 časova za detaljnu kontrolu na izlazu iz zemlje izdvojen BMW nemačkih registarskih oznaka, kojim su ka svojoj zemlji putovala dvojica turskih državljana.

Foto: Uprava Carina

 


Najpre su kod 56-godišnjeg vozača u torbici sa ličnim dokumetima pronađene četiri ručno napravljene cigarete marihuane, što je bio dovoljan razlog za pažljivi lični pretres.  

Potom je i u jednoj od njegovih cipela, ispod uloška u šupljinama đona, pronađeno još šest kesica sa različitim opijatima.
Priručna analiza je pokazala da je najverovatnije reč o četiri kesice kokaina i dve kesice presovanog hašiša.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

(FOTO) FUNTE U ČAJU I KEKSU Neobična zaplena na Horgošu
Hronika

(FOTO) FUNTE U ČAJU I KEKSU Neobična zaplena na Horgošu

Uprava carina Srbije saopštila je danas da su carinici na graničnom prelazu Horgoš prema Mađarskoj otkrili pokušaj krijumčarenja novca prilikom kontrole automobila britanskih registarskih tablica, kojim su putovala trojica državljana Velike Britanije, turske nacionalnosti.

09.07.2020

12:35

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija