• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

18.07.2020

12:15

DRAMA NA MOSTU SLOBODE U NOVOM SADU! Žena je preskočila ogradu, a ispod nje je hučao moćni Dunav!

Vesti

DRAMA NA MOSTU SLOBODE U NOVOM SADU! Žena je preskočila ogradu, a ispod nje je hučao moćni Dunav!

Podeli vest

Na novosadskom Mostu slobode noćas se odvijala prava darama, kada je žena, stara oko 50 godina, preskočila ogradu mosta i pretila da će skočiti u Dunav

Kako saznajemo, posle prijave da se žena sprema za samoubistvo, na most su stigli pripadnici policije, Hitne pomoći i vatrogasci.

- Pripadnici policijske stanice Stari Grad i interventne jedinice, uspeli su da spreče ženu da skoči sa Mosta slobode. Drama je trajala više od sat vremena, a nakon razgovora sa policajcima, žena je odustala od skoka - kaže za Informer izvor upoznat sa ovim događajem.

Ženi je posle ovog događaja ukazana stručna lekarska pomoć. Za sada nije poznato zbog čega je bila spremna da sebi na ovaj način prekrati život,


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija