• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

20.07.2020

23:50

Stravičan zločin u Deligradskoj ulici u Beogradu! Ljubavniku smrskala glavu tegom od 5 kg

Vesti

Stravičan zločin u Deligradskoj ulici u Beogradu! Ljubavniku smrskala glavu tegom od 5 kg

Podeli vest

Crnogorka Sanja R. (27) nasmrt pretukla Aleksandra Obadića (51) u iznajmljenom stanu, u kom je nađeno nešto kokaina i dosta alkohola. Ne sećam se svega, potukli smo se, gađala sam ga..., pravdala se Sanja policajcima

Crnogorka Sanja R. (27) uhapšena je prekjuče nakon što je tegom od pet kilograma nasmrt pretukla ljubavnika Aleksandra Obadića (51) u iznajmljenom stanu u Deligradskoj ulici u centru Beograda! U stanu su tokom uviđaja nađeni kokain i dosta alkoholnih pića, a Sanja se pravdala policajcima da se ne seća ubistva.
 

- Znam samo da smo se posvađali i potukli, gađala sam ga čime sam stigla... - rekla je Sanja policajcima.

Ključevi

Posle ubistva, Sanja je sva krvava izašla na terasu i počela da viče kako se zaključala u stanu i izgubila ključeve
Izvor iz istrage


 

Čaše i flaše

Izvor iz istrage kaže da su i Sanja i Aleksandar, po svemu sudeći, cele noći konzumirali alkohol i kokain, pre nego što su u subotu ujutro izbile svađa i tuča.
- U jednom trenutku Sanja je dograbila teg za vežbanje od pet kilograma i udarila Aleksandra u glavu. Smrskala mu je lobanju i na mestu ga ubila. Zatim je, sva krvava, izašla na terasu i počela da viče kako se zaključala u stanu i izgubila ključeve. Dozivala je u pomoć komšije. Oni su pozvali hitnu pomoć i policiju, koja je morala da provali vrata da bi ušla u stan - objašnjava naš izvor.
Sanja je, kaže on, bila sva krvava i izbezumljena, a Aleksandar je ležao mrtav na podu.
- Vikala je da nije kriva, da ju je Aleksandar prvi napao... Kad se malo smirila, rekla je da se u stvari i ne seća kako je započela svađa i kako mu je na kraju presudila. Navodno, seća se samo da su se svađali, tukli i gađali čašama i flašama - napominje naš sagovornik.

Foto: Privatna arhiva


Komšije ovog para kazale su da ne poznaju ni Aleksandra ni Sanju, jer su bili podstanari i nisu se družili s njima.
- Čula sam dreku, lupnjavu, urlike... Onda je ta devojka počela da vrišti na terasi, pa su ubrzo stigli policajci - ispričala je stanarka ove zgrade.

Foto: Privatna arhiva

Mislili da joj je svekar

Ostale komšije su rekle da su viđale Sanju sa nekim mlađim muškarcem kako ulazi u zgradu, pa su mislili da joj je zapravo on dečko, a Aleksandar svekar.
Nakon zločina, Sanji je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedena kod tužioca radi saslušanja. Telo ubijenog Aleksandra preneto je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije. 

Promenio identitet

Aleksandar O. je imao dosije u policiji, a pre desetak godina je promenio ime.

- Promena identiteta je karakteristična uglavnom za ljude iz kriminalnog miljea. Za sada nije poznato zašto je on to uradio. To će, takođe, biti predmet istrage - kazao je naš izvor iz istrage.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija