• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

20.07.2020

20:07

BANE I ILIJA VIDELI POLICIJU, PA SE DALI U BEG! Policajac nogom razbio staklo, a onda... DETALJI HAPŠENJA POZNATOG GLUMCA!

Vesti

BANE I ILIJA VIDELI POLICIJU, PA SE DALI U BEG! Policajac nogom razbio staklo, a onda... DETALJI HAPŠENJA POZNATOG GLUMCA!

Podeli vest

Poznati glumac Branko Bane Vidaković (61) uhapšen je u subotu na beogradskoj opštini Vračar sa dve kesice heroina i dve vagice za precizno merenje. Tereti se za posedovanje i preprodaju droge, za šta mu preti od tri do 12 godina robije

Sa Banetom je uhapšen i njegov drug Ilija Marković (40), koji je u hirurškoj maski sakrio tri kesice heroina, spremnih za dalju prodaju!


Kako smo saznali od izvora iz istrage, hapšenje je usledilo nakon dojave građana da se ispred zgrade na uglu ulica Gročanske i Grčića Milenka okupljaju "sumnjivi likovi koji diluju drogu".
- Policija je došla na tu adresu i ispred garaže, na ulazu u zgradu, zatekla automobil "ford", za čijim volanom je bio Ilija Marković (40), dok je na suvozačkom mestu bio Vidaković. Marković je tad izašao iz auta i ušao u garažu, a ubrzo zatim se vratio do kola. Policajci su tada krenuli ka njima, međutim kad ih je video, vozač se uplašio i krenuo u rikverc, pri čemu je udario u jedan parkirani automobil - kaže naš sagovornik iz istrage.

ĐILASOV FUNKCIONER PAO ZBOG DROGE! Uhapšen glumac Bane Vidaković!

 


Policajci su zatim opkolili "ford", ali su se Marković i Vidaković zaključali u autu i odbili da izađu.
- Jedan od policajaca je nogom razbio staklo na vozačevim vratima i izvukao Markovića kroz prozor, a zatim otključao auto. Prilikom pretresa u Markovićevoj maski pronađena su tri paketića heroina, a zatim je u garaži, u koju je on malo pre toga ulazio, nađeno još osam paketića te droge, zamotanih u aluminijumsku foliju. Na kraju je pretresen i stan koji koristi Bane Vidaković, a u njemu su nađene dve digitalne vagice za precizno merenje i dva paketića heroina. Sve ukupno zaplenjeno je 30 grama ove droge - objašnjava naš izvor.


Vidaković je, inače, i sam ranije priznao da je imao burnu mladost i da je sklon opijatima.
- Grešio sam, kao i svaki čovek, ali ni za čim ne žalim. Moj život je bio zanimljiv, proživeo sam nečijih pet života i ne bih se ni sa kim menjao - rekao je tada glumac.


Bane je stalni član Narodnog pozorišta u Beogradu i snimio je više od 50 filmova i serija. Najzapaženije uloge je ostvario u seriji "Sivi dom" i filmovima "Mi nismo anđeli" i "Seks - državni neprijatelj broj 1". Poslednjih godina glumio je u zabavnoj emisiji "Kursadžije", gde je igrao Slovenca Janeza. Razveden je i iz braka sa novinarkom Minom Vidaković ima sina i ćerku. 

 

Zaspao na predstavi

Sagovornica Informera iz Narodnog pozorišta u Beogradu, koja nije želela da joj objavimo ime, ispričala nam je da svi u toj ustanovi znaju da Bane Vidaković ima problem sa drogom.

- Pre izvesnog vremena za vreme predstave "Bela kafa" zaspao je na sceni pod uticajem heroina. Zbog droge ima problema i sa novcem, što on i ne krije, ali je generalno u dobrim odnosima sa kolegama. Stvarno ne znam da li je možda iz očaja počeo i da diluje kako bi zaradio za drogu. Ja ne želim da verujem u to - rekla je ona.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17