• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

22.07.2020

09:59

(VIDEO) SUPRUGA VRIŠTALA PORED NJEGOVOG KRVAVOG TELA! Evo ko je Nišlija ubijen u Ekvadoru - OTKRIVENO ŠTA JE RADIO DOK JE ŽIVEO U SRBIJI

Vesti

(VIDEO) SUPRUGA VRIŠTALA PORED NJEGOVOG KRVAVOG TELA! Evo ko je Nišlija ubijen u Ekvadoru - OTKRIVENO ŠTA JE RADIO DOK JE ŽIVEO U SRBIJI

Podeli vest

Nišlija Saša Spasić (56) ubijen dok je sedeo sa porodicom u kafiću u tržnom centru * Sumnja se da je Saša organizovao transport velikih količina droge za Evropu * U stanu mu nađena gomila keša

Nišlija Saša Spasić (56) likvidiran je juče pred ženom i ćerkom u kafiću u predgrađu lučkog grada Gvajakil u Ekvadoru! Profesionalni ubica mu je prišao i ispalio u njega tri hica iz revolvera, nakon čega je pobegao!

Sumnja se da je Spasić organizovao transport velikih količina kokaina iz Južne Amerike u Evropu, a policija mu je, nakon ubistva, u kući pronašla ogromnu količinu keša!

Pobegao na motoru

Na snimku sigurnosnih kamera kafića u kom je Saša sedeo sa porodicom vidi se najpre kako pored njih prolazi uniformisani policajac. Ubrzo zatim, preko puta ulice vidi se muškarac u sivoj dukserici i sa crnom maskom preko lica kako ustaje sa klupe i polako prilazi Spasićevom stolu. U jednom trenutku poteže revolver i sa dva metra razdaljine ispaljuje tri hica Saši u glavu i grudi.
- Upucani čovek je pao sa stolice, a gosti iz kafića su se razbežali. Samo je njegova supruga ostala da kleči nad njegovim telom, jaukala je i pokušavala da mu pomogne - ispričao je očevidac ubistva.

Foto: printscreen Twitter

 

(FOTO) OVO JE UBIJENI SAŠA IZ NIŠA! Pogledajte šta je policija našla u njegovom stanu u Ekvadoru - ŠOK!

(FOTO) OVO JE MLADIĆ koji je likvidirao Sašu iz Niša u Ekvadoru

Prema pisanju ekvadorskih portala, Spasića je likvidirao profesionalni ubica, koji je nakon zločina pobegao sa saučesnikom na motoru. Kao motiv likvidacije pominje se Sašin "posao" sa drogom.
Spasićevo ime je, inače, poznato i našoj policiji.
- Dok je živeo u Nišu, sumnjičio se za preprodaju droge, ali u manjim količinama. Odavno se preselio u Južnu Ameriku i tek tamo je postao "ozbiljan igrač" u poslovima sa kokainom, tako što je organizovao transport za Evropu - kaže izvor Informera iz bezbednosnih službi.

Još se ne zna za koje narko-kartele je radio Spasić i kome se zamerio, ali je najverovatnije poslovao sa ljudima sa ovih prostora, koji se u Južnoj Americi bave prekookeanskim švercom droge. Mnogi od njih su i glavom platili učešće u tim "poslovima".

Ministarka policije u vladi Ekvadora Marija Paula Romo na Tviteru je objavila vest o likvidaciji i poručila da ubica i naručioci neće proći nekažnjeno.
- Ima napretka u istrazi, istražujemo veze pronađenog novca u žrtvinom stanu i njenih poslova. Policija Ekvadora čini sve da rasvetli ovaj zločin - napisala je ministarka.
Tamošnji mediji objavili su i ekvadorsku ličnu kartu ubijenog Spasića, što ukazuje da je on tamo legalno boravio i pribavio njihova dokumenta. Takođe, policija je objavila i fotografiju osumnjičenog, sa molbom građanima da, ukoliko ga neko prepozna, odmah to javi najbližoj policijskoj stanici. 

Foto: printscreen Twitter

 

Ubistva Srba u Južnoj Americi

* aprila 2020. Dejan Stanimirović Markos (45) ubijen u gradu Gvamalu u Kolumbiji
* marta 2019. Vladimir Vidaković (38) ubijen u Medeljinu u Kolumbiji
* jula 2014. Goran Popović Goksan (39) likvidiran u gradu Santa Kruzu u Boliviji 
* jula 2014. Goran Stavrić Frederik (41) ubijen u Limi, prestonici Perua
* aprila 2014. Marko Mitić (30) otet i likvidiran u San Migelu u Peruu
* maja 2010. Bojan Bakula (28), Saša Turčinović (31) i Predrag Stojkov (35), mučeni i likvidirani u blizini grada San Ramona u Boliviji




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija