• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vijesti.me

24.07.2020

11:46

NISU IMALI ŠANSE DA PREŽIVE! Na škaljarce iz dva oružja ispaljeno 29 METAKA, EVO ŠTA JE POLICIJA NAŠLA PORED TELA U AUTOMOBILU

Vesti

NISU IMALI ŠANSE DA PREŽIVE! Na škaljarce iz dva oružja ispaljeno 29 METAKA, EVO ŠTA JE POLICIJA NAŠLA PORED TELA U AUTOMOBILU

Podeli vest

Likvidacija u Grčkoj!

U Baranina Alana Kožara (43) i Užičanina Damira Hadžića (46) iz dva oružja, ispaljeno je 29 metaka, prenose grčki mediji, pozivajući se na izjavu sudskog veštaka koji je radio uviđaj.

Napadači su im pucali u grudi i glavu.

Škaljarci, koji godinama beže od policije, ubijeni su juče posle podne na području Južnog Krfa.

Njihova tela pronađena su u automobilu, na parkingu iznajmljene vile na Halikouniju.

Tamošnju policiju pozvao je komšija, koji je i ugledao izrešetana tela u automobilu.

Grčka policija kod njih je pronašla slovenačke pasoše, za koje je utvrđeno da su falsifikovani.

Portal Kerkyrasimera.gr prenosi da su ubijeni nakon što su se parkirali i da su, po tragovima pronađenim u automobilu, došli sa plaže.

Kod njih dvojice pronađeno je oružje, a u stanu koji su iznajmljivali pronađena je i municija.

Zbog ubistva dvojice škaljaraca na Krf su stigli inspektori Odseka za ubistvo iz Atine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DBovac u odavnoj penziji

pre 3 godine

Kao klanovi zaratili, a ovamo drzava cisti zito od kukolja. Obavesteni znaju da svaka drzava ima u svom aparatu, odeljenje za likvidacije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija