• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

08.08.2020

20:50

DVA MUŠKARCA IZ SRBIJE I NEMICA KUPILI DEVOJČICU (14) OD NJENIH RODITELJA... Ono što u planirali da joj urade je jezivo...

Vesti

DVA MUŠKARCA IZ SRBIJE I NEMICA KUPILI DEVOJČICU (14) OD NJENIH RODITELJA... Ono što u planirali da joj urade je jezivo...

Podeli vest

Pred Višim sudom u Nišu u petak je počelo suđenje Nemici M. B. (19), kao i F. O. (43) iz Prištine i R. F. (35) iz Kragujevca jer su u maju prošle godine kupili 14-godišnju devojčicu od njenih roditelja! Hteli su, navodno, da je udaju u Nemačkoj, ali se sumnja da su zapravo hteli da je teraju na prosjačenje i prostituciju u toj zemlji!

Svi se terete za trgovinu ljudima, za šta im preti do 12 godina zatvora.

Zatvoreno za javnost
U niškom Višem sudu rečeno nam je da je suđenje zatvoreno za javnost radi zaštite interesa maloletnice.
- Protiv okrivljenih se vodi krivični postupak zbog trgovine ljudima u pokušaju. Glavni pretres je počeo, dokazni postupak je u toku, a nastavak suđenja zakazan je za 25. septembar - saopštila je Irena Gušić, portparolka suda.

Inače, Nemica i dvojica muškaraca iz Srbije uhapšeni su 31. maja na niškom aerodromu, dok su zajedno sa devojčicom čekali let za Nemačku.
Izvor iz istrage kaže da je F. O. devojčicu prethodno kupio od njenih roditelja, kojima je obećao da će je "dobro" udati u Nemačkoj i da će snositi sve troškove transporta.
- Na niškom aerodromu se našao sa R. F., za čijeg je sina, navodno, devojčica trebalo da se uda, dok je Nemica M. B. trebalo da pazi na nju. Međutim, kada su stigli na aerodrom, policija je primetila da je devojčica uplašena, pa su rešili sve da ih provere. Legitimisali su ih i ustanovili da devojčica ima tuđi pasoš, odnosno da pripada devojci koja liči na nju. Tokom istrage sve je ukazivalo na to da je dogovoreni brak u Nemačkoj zapravo bio "paravan" i da je devojčica kupljena radi ropskog rada, prosjačenja ili prostitucije - kazao je naš izvor.


Sve troje uhapšenih su izvesno vreme bili u pritvoru, a zatim su prebačeni u kućni pritvor, u kom će biti do pravosnažnosti presude.

Podvodila ćerku
U niškom Višem sudu uskoro će početi suđenje i Nišlijki A. B. (42), koja je podvodila svoju ćerku (17) bivšem ljubavniku B. M. iz Pirota kako bi mu otplatila dug. Osim što je ćerku terala na prostituciju, A. B. je terala i sina (12) da radi kod B. M.
Oboje su uhapšeni 7. oktobra prošle godine, kada ih je policiji prijavio bivši muž A. B., nakon što mu se ćerka požalila da je majka tera na prostituciju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija