• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

10.08.2020

14:31

DETALJI DRAME U NIŠU! Muškarac (22) koji je DIVLJAO i nožem naneo teške telesne povrede dvojici mladića I SAM PRETHODNO BIO ŽRTVA BRUTALNOG NAPADA

Vesti

DETALJI DRAME U NIŠU! Muškarac (22) koji je DIVLJAO i nožem naneo teške telesne povrede dvojici mladića I SAM PRETHODNO BIO ŽRTVA BRUTALNOG NAPADA

Podeli vest

Protiv mladića A.A. (22) iz Uroševca podneta je krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja jer je 6. avgusta nožem povredio dvoje ljudi

Uroševljanin A.A. (22) koji je 6. avgusta u Nišu nožem povredio dvojicu ljudi, a prethodno se sukobio sa petnaestogodišnjacima, i sam je bio žrtva brutalnog napada i to nedaleko od mesta gde je izazvao incident. Njega su 15. maja ove godine napale Nišlije L.V. (21) i P.S. (20) i izudarali drvenim palicama nanevši mu teške telesne povrede u vidu kontuzije mozga.

Tom prilikom istovetne povrede zadobio je i njegov prijatelj J.Ć. (20). Dvojka je postavila sačekušu žrtvama u ulici Maksima Gorkog ispred zgrade broj 1, a zatim ih izudarali po glavi. Policija i Žandarmerija ubrzo ih je pronašla na krovu obližnje stambene zgrade gde su se sakrili.

Policijska uprava je saopštila da se obojici na teret stavlja krivično delo teška telesna povreda, te da su pronađene palice koje su upotrebili da pretuku mladiće. Kako saznaje Telegraf, jedna motka je pronađena ispod vozila a ostale u kontejneru. Takođe, u blizini mesta obračuna pronađen je i jedan nož.

Iz tog razloga se ne isključuje mogućnost da je A.A. tražio osobe koje su ga tada pretukle, ali i da je bio u stanju pomućene svesti, o čemu su svedočile žrtve napada.

Naime, A.A. je u četvrtak oko 20.15 sati u ulici Vojvode Tankosića iz čista mira napao dvojicu dečaka koji su ispred zgrade u kojoj žive igrali košarku, a zatim nastavio da divlja i to sa nožem u ruci.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Uznemireni petnaestogodišnjaci kazali su da je izgledalo da mladić nije sasvim pri sebi.

“Prišao nam je i mumlajući pitao nešto, pominjao je nekog Luku, tražio je nešto da mu kažemo ali ga skoro ništa nismo razumeli. Ja sam mu rekao da ne znam šta hoće… Na sve što je govorio, odgovarao sam sa ‘Ne’. Izgleda da ga je to iznerviralo jer mi je prišao i udario mi šamar. Zatim je otišao dalje, a ja i moj drug smo krenuli polako za njim da vidimo kuda se uputio”, priča tinejdžer.

Deca nisu bila ni svesna da mogu da stradaju sve dok se napadač nije okrenuo ka njima sa nožem u ruci.

“Jedan čovek koji je bio u vozilu sa ženom i detetom ga je primetio i shvatio da smo u opasnosti. Izašao je sa nekom palicom i suprotstavio mu se. Uspeo je da ga savlada ali ga je ovaj povredio nožem. Stigao je i moj tata pa smo ga obojica držali dok nije došla policija. Nije hteo nikako da se smiri, i tatu je porezao nožem po ruci”, opisuje incident mladi Nišlija.

Protiv A.A. je podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija