• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti.rs

11.08.2020

18:38

ODJEDNOM SE ZAČUO PRASAK I SNAŽAN UDAR! VIDELE SE KOSTI! Vlasnik restorana u kome je Teodora bila izneo JEZIVE DETALJE NESREĆE!

Vesti

ODJEDNOM SE ZAČUO PRASAK I SNAŽAN UDAR! VIDELE SE KOSTI! Vlasnik restorana u kome je Teodora bila izneo JEZIVE DETALJE NESREĆE!

Podeli vest

Tri dana posle teške saobraćajne nesreće kod "Avala filma" na Košutnjaku, Beograđanka Teodora R. (19) i dalje se nalazi na Odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra

Vozač F.I. (20) koji je u subotu oko 23 sati naleteo na devojku u Ulici Kneza Višeslava 88 juče je uhapšen, a kako ističe Goran Radivojević vlasnik restorana u kom je kobne večeri Teodora izašla sa društvom, samo odjednom se začuo prasak i snažan udar, a sve se odigralo u deliću sekunde.

- Pošto kafana radi do 23 sata, Teodora je deset minuta ranije krenula kući, jer je skoro položila i ima probnu vozačku dozvolu - priča Radivojević za Novosti i dodaje:

- Moja supruga je zakazala rezervaciju, a za stolom je bio njen dečko i još četvoro, petoro drugara. Ona je prelazila pešački prelaz kod 'Avala filma' jer joj je automobil bio parkiran prekoputa ulice. Iako je bila u žutoj i lako uočljivoj haljini, odjednom se začuo snažan udar. Odmah je stala muzika u restoranu, a šurak je prvi dotrčao do nesrećne devojke i ugledao stravičan prizor, stopalo joj je bilo potpuno unakaženo. Meso je bilo otpalo, a videle su se i kosti.

TEODORA KRVAVA OSTALA NA ASFALTU, BORI SE ZA ŽIVOT! Vozač pobegao sa mesta nesreće, večeras uhapšen!

U totalnom haosu on je uzeo od Teodorinog dečka kaiš i zavezao ga devojci oko noge kako bi zaustavio krvarenje i kako bi ona ostala u svesnom stanju do dolaska vozila Hitne pomoći.

- Odjednom je nastala panika, društvo nesrećne devojke bilo je u totalnom šoku - kaže vlasnik restorana.

- Šurak je vikao i tražio od gostiju da neko odmah pozove policiju i sanitetsko vozilo, a njihova brza reakcija verovatno je spasila devojku. Žena je stalno u kontaktu sa drugovima kako bi pratila njeno zdravstveno stanje. Molimo se da devojka na kraju bude dobro i izađe što pre iz bolnice - zaključio je Radivojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17