• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

12.08.2020

07:42

OTKRIVAMO Lekari se bore da Teodora ne ostane invalid, a evo šta je BAHATI VOZAČ REKAO O KOBNOJ NOĆI

Vesti

OTKRIVAMO Lekari se bore da Teodora ne ostane invalid, a evo šta je BAHATI VOZAČ REKAO O KOBNOJ NOĆI

Podeli vest

Beogradska policija uhapsila je prekjuče Filipa I. (20), koji je u subotu u beogradskom naselju Košutnjak autom pokosio Teodoru Radivojević (19) i smrskao joj stopalo, nakon čega je pobegao.

On je juče u Drugom osnovnom tužilaštvu rekao da se kaje zbog svega, tvrdeći da je pobegao nakon udesa "jer se uplašio".
Kako saznajemo od izvora iz istrage, Filip je u ponedeljak sam došao u policijsku stanicu i predao se, a narednog dana je odveden na saslušanje kod tužioca.

- Vozio sam "ford fokus" malo većom brzinom... Primetio sam devojku kako prelazi ulicu na pešačkom prelazu, ali nisam mogao da je izbegnem. Udario sam je i odmah sam shvatio da sam je gadno povredio, ali uplašio sam se i pobegao sam. Nisam bio pijan... - rekao je Filip.


On je dodao da mu je veoma žao što je devojci smrskao kosti na nozi, zbog čega će verovatno ostati invalid.
- Zaista se kajem. Ne znam kako da se iskupim za sve, osim da priznam sve što mi se stavlja na teret - naveo je vozač automobila.
Filip se, inače, tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja iz nehata, kao i za nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi, za šta mu preti do osam godina zatvora za oba krivična dela.
Što se Teodore tiče, ona je i dalje na bolničkom lečenju, gde se lekari bore da joj spasu stopalo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sam protiv svih

pre 3 godine

Njegovo izvini i kajem se nece vratiti stopalo. 1.nije bio pijan sam je to rekao, 2.vozio je brzo i agresivno, 3.pokusava na kajanje da umanji kaznu, 4.ostavio je povredjenu osobu kao zgazenog kera pored puta. Ako mu sude dobice zabranu vozenja ,kaznu do 5 godina i to je to,pravedno bi bilo da se lecenje i nemoc zrtve naplati od porodice okrivljenog jer je ostetio radnu sposobnost i izazvao traume za ceo zivot i naravno kazna kao za pokusaj ubistva u uracunljivom stanju jer je rekao da nije pio sto bi bilo oko 12 godina robije.

Žigolo

pre 3 godine

Malo sutra nije bio pijan - pa samo budali nije jasno da je pobegao jer je bio pijan i kad je bio siguran da se oslobodio alkohola u krvi onda se predao jer je znao da je samo pitanje trenutka kada če ga pronaći. Treba ga kazniti maksimalnom zatvorskom kaznom ali i obavezom da unakaženoj devojci plaća ODŠTETU do kraja života koji joj je uništio. Naravno, doživotna zabrana upravljanja motornim vozilom. Priča o nekom kajanju je samo farsa da bi imao olakšavajuće okolnosti, očigledno se već konsultovao sa advokatom pre predaje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija