• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ž.I.

15.08.2020

08:31

MEŠTANI SELA ČULI PRASAK Izašli napolje i videli Zorana na traktoru - KADA SU PRIŠLI BLIŽE, UŽASNULI SU SE

Vesti

MEŠTANI SELA ČULI PRASAK Izašli napolje i videli Zorana na traktoru - KADA SU PRIŠLI BLIŽE, UŽASNULI SU SE

Podeli vest

Zoran Mirković (73) poginuo je prekjuče na traktoru u selu Smedovcu kod Negotina kad je puška, koja je bila okačena na vozilu, sama opalila i pogodila ga u međunožje!

Nesrećnom starcu dramlije su povredile vitalne krvne sudove i on je ubrzo iskrvario i umro za volanom.
Izvor iz istrage kaže da je reč o nesvakidašnjem nesrećnom slučaju i da je Mirković imao dozvolu za lovačku pušku orozaču, koja mu je došla glave.

- Zoran je kobnog jutra, oko sedam sati, krenuo traktorom po drva i, kao i obično, poneo je pušku. Za traktor je bila prikačena mala prikolica, a puška je bila okačena o prednji deo vozila. Tek što se udaljio od kuće, vozeći ulicom ka izlazu iz sela, začuo se pucanj. Komšije su izašle da vide šta se događa i spazile Mirkovića presamićenog preko volana traktora - ispričao je naš izvor.

Foto: Beta

 


Komšije su, kaže on, najpre pomislile da je Zoranu pozlilo, jer je traktor bio ugašen.
- Tek kada su mu prišli bliže, primetile su ispod traktora veliku lokvu krvi. Na traktoru je, ispred Zorana, bila obešena lovačka puška. Policija je obavila uviđaj i utvrđeno je, prema položaju puške, da je najverovatnjie došlo do opaljenja usled truckanja. Sačma je napravila poveću ranu na butini i međunožju, pri čemu su Zoranu iskidani krvni sudovi, i on je verovatno iskrvario za samo minut, dva - objasnio je naš sagovornik.
Ipak, kako je dodao, izdat je nalog za obdukciju, kao i za veštačenje oružja kako bi se otklonila svaka sumnja da je neko povukao oroz i ubio Mirkovića.
Zoran je, inače, bio jedan od viđenijih ljudi u selu. Meštani kažu da je bio vredan i pošten i nikada ni sa kim nije bio u svađi, niti je bilo kome dugovao. Njegovi ukućani potvrdili su da je pri svakom odlasku u šumu po drva ili u polje radi obrade zemlje nosio sa sobom i svoju staru pušku orozaru. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija