• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: LJ.S.

27.08.2020

07:14

SLUČAJ O KOJEM BRUJI SRBIJA! Došao na UGOVORENI SE*S SA MALOLETNICAMA u školskom dvorištu, a tu ga je sačekalo iznenađenje koje će pamtiti dok je živ

Vesti

SLUČAJ O KOJEM BRUJI SRBIJA! Došao na UGOVORENI SE*S SA MALOLETNICAMA u školskom dvorištu, a tu ga je sačekalo iznenađenje koje će pamtiti dok je živ

Podeli vest

Sredovečni muškarac, čije ime nije saopšteno, brutalno je pretučen prekjuče u dvorištu Tehničke škole u Prokuplju! On je najpre dvema devojkama, od kojih je jedna maloletna, ponudio novac za seks u školskom dvorištu.

Međutim, tamo su ga sačekali njihovi rođaci, koji su ga istukli i opljačkali!
Iz prokupačke policije kažu da je zbog ovog napada uhapšen B. K. (22), dok će ostali akteri biti procesuirani u redovnom postupku, bez određivanja pritvora.

- Sve je počelo tako što su maloletna S. K. (16) i njena 24-godišnja rođaka M. K. namamile sredovečnog muškarca u školsko dvorište, gde je trebalo da imaju seks s njim za novac. One su, međutim, u međuvremenu pozvale svoje rođake B. K. (22) i E. K. (16) da tamo sačekaju njihovu "mušteriju". Kada se sredovečni muškarac pojavio u dvorištu, mladići su ga napali i pretukli, a devojke su mu zatim uzele novac i telefon - ispričao je naš izvor.

Foto: Tanjug

 


U Tužilaštvu su nam rekli da se B. K. tereti za saučesništvo u razbojništvu i za nasilničko ponašanje.
- Nakon saslušanja predložili smo da mu se odredi pritvor i o tome će odlučiti sud. Što se tiče E. K. (16), on je predat u nadležnost tužioca za maloletnike. U daljem postupku odlučivaće se i o eventualnim krivičnim prijavama protiv devojaka - rečeno nam je u Osnovnom tužilaštvu u Prokuplju.
U Prokuplju se priča da je pretučeni i opljačkani muškarac zapravo policajac, ali nismo dobili potvrdu ove informacije. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 3 godine

Ovo vec nije u redu. Kao prvo, po zakonu (za lica starija od 14 godina), seks na dobrovoljnoj bazi nije kaznjiv, a u samom clanku je sve receno: "...Sve je počelo tako što su maloletna S. K. (16) i njena 24-godišnja rođaka M. K. NAMAMILE..." Ako je i zaista ON njima ponudio, mogle su jednostavno da ga "prijave", a ovako...CISTA NAMESTALJKA.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija