• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragana Kocić

26.08.2020

10:56

TRAGEDIJA! PREMINULA PORODILJA U KC NIŠ! Za lekare je njena smrt ENIGMA!

Vesti

TRAGEDIJA! PREMINULA PORODILJA U KC NIŠ! Za lekare je njena smrt ENIGMA!

Podeli vest

Tuga u Nišu!

Porodilja D. S. (34) preminula je u ponedelja u Kliničkom centru Niš. Ovu informaciju potvrdio je za i Bojan Lukić, direktor Klinike za ginekologiju na KC Niš.

- Za nas je to iznenađenje, došla je zdrava na porođaj. Imali smo laboratorijsku potvrdu da su joj nalazi u redu. Sve je bilo uobičajeno, osim što je porođaj krenuo 4-5 nedelja pre termina. Proođaj je protekao normalno, beba je dobro. Međutim, dva-tri sata posle uočavamo da ona ima problem sa zgrušavanjem krvi. Cele noći smo se borili za njen život, ja sam bio neposredno uključen u njeno medicinsko zbrinjavanje. Međutim, završilo se loše - kaže Lukić.

Kako navodi, očekuje se da obukcija odgovori zbog čega je porodilja premiula.

- Za nas je enigma šta je razlog njene smrti. Oformljena je Komisija za proveru stručnog rada koja čeka obdukcioni nalaz sa Zavoda za sudsku medicinu. Nakon toga će dati svoje mišljenje. Onda ćemo imati više detalja koje ćemo moći da iznesemo  javnosti - kaže Lukić.

Komentarišući optužbe rodbine preminule porodilje, on kaže da smatra da su neosnovane.

- Istog dana oko 20:15 obavio sam razgovore sa ocem i mužem preminule žene. Prva obdukcija je pokazala da nema osnova za njihove optižbe, ali čekamo detaljan izveštaj. Mislim da će se za 15 dana znati sve o ovom događaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija