• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K. I.

28.08.2020

22:15

ZLOČIN ZBOG LJUBOMORE, NOŽEM IZMASAKRIRAO DEČKA BIVŠE SUPRUGE, DETE SVE GLEDALO! Detalji horora kod Knića!

Vesti

ZLOČIN ZBOG LJUBOMORE, NOŽEM IZMASAKRIRAO DEČKA BIVŠE SUPRUGE, DETE SVE GLEDALO! Detalji horora kod Knića!

Podeli vest

Dragan Beronja (55) ubio Zorana Tošovića (52), ljubavnika svoje bivše nevenčane supruge Dragane T. Zločin se dogodio u Zoranovoj kući, naočigled Draganinog sina (15) iz prethodnog braka

Dragan Beronja (55) iz Kragujevca uhapšen je juče nakon što je nožem ubio Zorana Tošovića (52), ljubavnika svoje bivše nevenčane supruge Dragane T.! Zločin se dogodio u Zoranovoj kući u selu Čestin kod Knića, naočigled Draganinog 15-godišnjeg sina, kog je dobila u nekom prethodnom braku.

Sam se predao

Izvor iz istrage kaže da je Dragana pre nekoliko meseci napustila Beronju i ostavila svog sina kod njega, a zatim je prešla da živi kod Tošovića u Čestinu.

- I Beronja i Tošović i Dragana su skloni alkoholu i nasilju. Dragana je, i nakon što se preselila kod Tošovića, povremeno dolazila kod Beronje. Uoči zločina, u sredu, ona je došla kod njega sva u modricama i ispričala mu da ju je Tošović pretukao. Beronja i Draganin sin su pobesneli. Beronju je to posebno pogodilo jer je Tošović pre mesec dana pretukao i njega tokom jedne pijanke, kad su zajedno sedeli sa Draganom - ispričao je naš izvor.

Alkohol

S Draganom se nisam družila nakon što se doselila kod Zorana. Nezgodne je naravi i voli da popije
Vida Stojanović

Dragan Beronja je zato u sredu predveče, sav besan i pijan, stavio sekiricu za pojas i zajedno sa pastorkom krenuo najpre do jedne kafane, da pozajme malo novca od poznanika, kako bi stigli do Tošovića u Čestin.

- Kad su Tošoviću banuli u kuću, oko dva sata iza ponoći, ovaj je potegao nož. Beronja nije ustuknuo, već je nasrnuo na Zorana, pa mu je oteo nož i desetak puta ga izbo po glavi i telu. Tošović je na mestu ostao mrtav, a sve se dogodilo naočigled prestravljenog Draganinog sina. Nakon toga, Beronja je pozvao policiju i predao se - ispričao je naš sagovornik.

Zoranova komšinica Vida Stojanović rekla nam je juče da je Zoran bio dobar čovek i vredan radnik, iako je bio sklon alkoholu.

Preti mu do 15 godina zatvora

Više javno tužilaštvo u Kragujevcu odredilo je zadržavanje Draganu Beronji do 48 sati, nakon čega bi trebalo da bude saslušan. Tokom istrage on će biti upućen na psihijatrijsko veštačenje, kako bi se utvrdilo da li je bio uračunljiv u vreme zločina. Tereti se za krivično delo ubistvo, za šta mu, ako bude osuđen, preti do 15 godina zatvora.

- Nadničio je da zaradi sebi neki dinar. Kad se Dragana doselila kod njega, nisam se družila s njom. Nezgodne je naravi i voli da popije... U vreme ubistva nisam čula nikakvu buku, saznala sam šta se desilo tek kad je došla policija - rekla je Vida.

Svi imaju dosije

Inače, i Tošović i Beronja imaju dosije u policiji, a hapšeni su uglavnom zbog nasilja. Beronja je po zanimanju konobar, ali u poslednje vreme nije radio. Ima odraslu ćerku iz prethodnog braka, koja ne živi s njim.

Dragana je takođe hapšena, a poslednji put je to bilo tokom protesta zbog uvođenja vanredne situacije u Kragujevcu. Ona je tada kamenjem gađala policajce, zbog čega je protiv nje podneta odgovarajuća krivična prijava. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija