• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

29.08.2020

09:15

IZA VRATA OVE KUĆE KRILA SE LABORATORIJA ZA UZGOJ MARIHUANE: Evo kako je policija usred banatskog sela uhapsila dilera iz Beograda

Vesti

IZA VRATA OVE KUĆE KRILA SE LABORATORIJA ZA UZGOJ MARIHUANE: Evo kako je policija usred banatskog sela uhapsila dilera iz Beograda

Podeli vest

Muškarac star 28 godina iz Beograda uhapšen je u munjevitoj akciji kikindske policije koja je otkrila laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima

U kući usred Nakova kod Kikinde osumnjičeni je napravio plantažu marihuane za proizvodnju u zatvorenom prostoru. Nedostatak poljoprivrednih površina 28-godišnjeg Beograđanina nije sprečio da se bavi uzgojem biljaka, tačnije marihuane, koju je uzgajao u jednoj kući u Nakovu, na samoj granici sa Rumunijom.

Foto: PU Kikinda

 

Akcija hapšenja izvedena je u ranim jutarnjim satima. Prilikom pretresa kuće i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, policija je u improvizovanoj laboratoriji pronašla 1.364 biljke indijske konoplje, saopštila je PU Kikinda, ne navodeći kako je saznala za laboratoriju za ilegalni uzgoj indijske konoplje.

Foto: PU Kikinda

 

Beograđanin, čiji identitet nije otkriven, uhapšen je zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanje upromet opojnih doga. Pretragom kuće pronađeni su svi pripadajući delovi potrebni za nadzirani rast biljaka – ventilatori, uređaj za klimatizaciju, lampe, transformatori, veštaka đubriva za razvoj i održavanje biljke i cveta, digitalne vage, aluminijumska creva za dovod vode i vazduha, termometri, tajmer... Sve je bilo tu.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom
tužilaštvu u Zrenjaninu.

Foto: PU Kikinda

 

Proizvodnja popularne „trave“ na području PU Kikinda nije novina. I ranijih godina policija je otkrivala improvizovane laboratorije, a počinioci ovog krivičnog dela sakrivaju zasade indijske konoplje uglavnom u njivama misleći da je tako manje uočljiva.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija