• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

06.09.2020

11:14

(FOTO) OVO JE FILIP L. (18) KOJI JE JUČE LIKVIDIRAN NA BANJICI!

Vesti

(FOTO) OVO JE FILIP L. (18) KOJI JE JUČE LIKVIDIRAN NA BANJICI!

Podeli vest

Filip L. (18) ubijen je juče oko 17 sati u Bulevaru oslobođenja na Banjici

Filip je ubijen na parkingu, a Aleksa Đ. (21) je ranjen. Kako saznajemo, ubijeni mladić je živeo nedaleko do mesta zločina.

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Petar R. (34), Uroš R. (24) i Radovan R.(37) uhapšeni su u ekspresnoj akciji beogradske policije zbog navodnog učestvovanja u pucnjavi na Banjici tokom koje je ubijen jedan mladić, a jedan ranjen.

Oni su bili u škodi "fabia" koja je navodno korišćena za bekstvo posle pucnjave.

ODGOVOR NA JUČERAŠNJE UBISTVO I RANJAVANJE! NASTAVIO SE OBRAČUN NA BANJICI! U DVA LOKALA BAČENI MOLOTOVLJEVI KOKTELI!

 

Mlađi muškarac je preminuo na mestu, a Aleksa Đ. star 21 godinu, koga je metk orznuo, ranjen je u butinu i kolima Hitne pomoći prevezen je na VMA.

Jedan od ranjenih Aleksa Đ. Je od ranije poznat policiji i navodno prolazi kroz sistem za više različitih krivičnih dela poput trgovina narkoticima, ometanje policije, nasilničko ponašanje, krađe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djovani

pre 3 godine

Zvanicno nema organizatora jer se Milo sa svoje kriminalce krije iza tog skupa,kome je svima poznat organizovan skup da bi izazvali haos u Crnoj Gori protiv Krivokapica,Dritana i njihove pobede koja je cista kao suza.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija