• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

08.09.2020

12:11

KOBNO KRUŠEVAČKO RASKRŠĆE: Automobil naleteo na motociklistu, za nekoliko dana više saobraćajnih nesreća NA ISTOM MESTU

Vesti

KOBNO KRUŠEVAČKO RASKRŠĆE: Automobil naleteo na motociklistu, za nekoliko dana više saobraćajnih nesreća NA ISTOM MESTU

Podeli vest

Na raskrsnici dveju jednosmernih ulica , Nove Balšićeve i Ulice Vronskog danas nešto pre 11 sati dogodio se novi saobraćajni udes, u kojem je teške telesne povrede zadobio mladić na motociklu (43)

On je kolima hitne pomoći odmah prevezen u urgentni centar u Kruševcu, a prema kazivanju svedoka nesreće, zadobio je teže povrede kolena i ruke.

Motocikl gotovo polomljen, sa izlivenim uljem i benzinom na desnoj strani kolovoza uz trotoar, a vozačeva kaciga je odletela na desetak metara ispred na levoj strani uz parkirane automobile.

Iako policija nije završila uviđaj, a po svemu sudeći, motociklista se kretao jednosmernom ulicom Vronskog iz pravca Balšićeve, gde, inače, živi, dok je automobil s kojim se sudario na raskrsnici, išao iz jednosmerne Ulice Nova Balšićeva.

Pravo prvenstva, u ovoj situaciji, imaju vozači iz Vronske ulice, samo se ne zna ko je prvi u konkretnom slučaju prešao raskrsnicu.

Foto: R.B.

 

Na ovom mestu pre tri dana sudarila su se dva automobila, a u tom udesu ,, deblji kraj,, izvukao je automobil koji se kretao Ulicom Vronskog, koje je drugi automobil na raskrsnici iz Nove Balšićeve ulice prosto demolirao, polomivši mu levu stranu, prednji točak i haubu, pa je sa lica mesta odnešen kolima vučne službe.

Srećom u tom dogadjaju niko nije povređen. Dva dana pre tog događaja, takođe, zabeležen je još jedan saobraćajni udes, koji je se desio u večernjim satima i mogao je da bude koban po više mališana koji se svakodnevno ovde okupljaju i igraju.

Najviše dece, primetili smo, ovom raskrsnicom jure biciklima, ne obraćajući pažnju na sve učestaliji saobraćaj, koji se posle zatvaranja centra grada, odvija sporednim ulicama.

Zbog čega je zatvoren centar grada i zbog čega vozači moraju da sporednim ulicama pročitajte OVDE

BONUS VIDEO:

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Blizanci očekuju manji novčani dobitak, Lav će dobiti ponudu za bolje plaćen posao, a ovaj znak se plaši da će BANKROTIRATI!

LAZAR RISTOVSKI IMA RECEPT ZA "DRIM TIM"! Ovu seriju Tumbaković će gledati netremice!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija