• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Infokg.rs

11.09.2020

12:40

(FOTO) KRŠ I LOM! AUTOMOBILOM POKOSILA SEMAFOR, PA SMRSKALA TRAFIKU: Iz polupanog objekta, vatrogasci prodavačicu JEDVA ŽIVU IZVUKLI!

Vesti

(FOTO) KRŠ I LOM! AUTOMOBILOM POKOSILA SEMAFOR, PA SMRSKALA TRAFIKU: Iz polupanog objekta, vatrogasci prodavačicu JEDVA ŽIVU IZVUKLI!

Podeli vest

Automobil marke Volkswagen Polo, kojim je upravljala ženska osoba, otkinuo je semafor na raskrsnici i uleteo, u trafiku u Zmaj Jovinoj ulici na Bubnju u Kragujevcu

Prema rečima očevidaca automobil „folksvagen polo“ došao je iz pravca bolnice i pretpostavlja se da nije mogao da skrene, već je izgbubio kontrolu nad vozilom. 

Prizor na licu mesta delovao je zastrašujuće. Prednji deo automobila sabijen, a rashladni uređaji tik do ulaza u trafiku potpuno polomljeni, piće i staklo rasuti na sve strane.

Foto: infokg.rs

 

Iako nema zvanične potvrde, povređena je ženska osoba koja se nalazila na mestu suvozača. Ženi su povređene noge i odvezena je kolima Hitne pomoći

Na mestu saobraćajne nezgode bili su, sem lekara i policajaca, i članovi Vatrogasno-spasilačke brigade koji su radnicu morali da izvlače iz demolirane trafike.

Foto: infokg.rs

 

U prvom trenutku nije se ni znalo u kakvom je stanju, pošto je kiosk bio u potpunosti polomljen. Ipak na svu sreću, uz malo truda, vatrogasci su je „oslobodili“ nepovređenu. 

Alfa udarila u taksi

Par sati pre ove nesreće, na istom mestu, u suprotnoj traci, vozač automobila Alfa Romeo sudario se s taksi vozilom.

Foto: infokg.rs

 

Na tom mestu mnogobrojni građani čekaju autobus ili prelazak preko raskrsnice. U trenutku drugog udesa „alfa“ je još uvek stajala na istom mestu.

(FOTO) KRANOM PODIŽU AUTOBUS DA IZVUKU TELO PREGAŽENOG: Detalje užasne saobraćajne nesreće u kojoj je taksista završio pod točkovima PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija