• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/objektiv

15.09.2020

17:35

(FOTO) ŠOK NA GRANIČNOM PRELAZU! Carinici čuli ljudske glasove, a onda je fotografija sa skenera OTKRILA ISTINU!

Vesti

(FOTO) ŠOK NA GRANIČNOM PRELAZU! Carinici čuli ljudske glasove, a onda je fotografija sa skenera OTKRILA ISTINU!

Podeli vest

Svi otkriveni migranti predati su policiji u dalju nadležnost

Carinici su 14. i 15. septembra 2020. godine na graničnim prelazima Horgoš, Šid i Batrovci, sprečili pokušaje 10 migranata da ilegalno pređu granicu skriveni u tovarima maslina, čarapa, ali i novih traktorskih guma.

Zahvaljujući mobilnim skenerima koje poseduje carinska služba moguće je za svega par minuta videti sve detalje unutrašnjosti tovara velikih teretnih vozila, pa je na taj način otkrivena i grupa od šestoro migranata koja se skrivala u tovaru novih traktorskih guma.

Foto: Uprava carine

Ova grupa je otkrivena kada je oko podneva 15. septembra za detaljan pregled na skeneru izdvojen kamion severnomakedonskih tablica kojim je iz Turske ka Češkoj transportovan tovar novih guma.

CARINICI SU ZAUSTAVILI PRAZAN KOMBI SUBOTIČKIH REGISTRACIJA! Kada su pretresli vozilo USLEDIO JE ŠOK!

Analizom dobijene slike, carinici su uočili konture ljudskih silueta u tovaru koji je bio uredno prijavljen.

Foto: Uprava carine

Dva slična slučaja dogodila su se i na graničnom prelazu Šid u ranim jutarnjim časovima, kada su na sugestiju vozača carinici odlučili da otvore prikolice dva kamiona kojima su iz Srbije ka Italiji transportovani tovari ženskih čarapa.

Naime, vozači su službenicima rekli da su pravili pauzu u blizini prelaza, a da su nakon pauze obilazili kamione radi provere i tada začuli ljudske glasove koji su dopirali iz tovara.

Foto: Uprava carine

Da su njihove sumnje opravdane, pokazalo se nakon što su u oba tovara otkrivena po dvojica migranata iz Avganistana.

Prethodnog dana, 14. septembra 2020. godine, na izlazu prelaza Batrovci zabeležen je i pokušaj četvorice migranata da do EU dođu skriveni u tovaru maslina.

(FOTO) CARINICI NA GRADINI NISU MOGLI DA VERUJU SVOJIM OČIMA! Muškarac strpao ženu U KOMODU, PA JE PREKRIO DUŠECIMA!

Slučaj je otkriven kada su carinici na detaljan pregled skenerom uputili kamion severnomakedonskih registarskih oznaka koji je prevozio 24 tone maslina iz Grčke ka Holandiji.

Foto: Uprava carine

Slika sa skenera ubrzo je otkrila da se u tovaru nalazi burad ispunjena maslinama, ali i nekoliko “slepih putnika”.

Svi otkriveni migranti predati su policiji u dalju nadležnost, dok su kamioni po završenoj kontroli nastavili put.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17