• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

15.09.2020

21:48

STRAHINJU STOJANOVIĆA "DIGAO U VAZDUH" BICIKLISTA?! Otkriveni detalji iz istrage, SNIMCI SA KAMERA SVE OTKRIVAJU!

Vesti

STRAHINJU STOJANOVIĆA "DIGAO U VAZDUH" BICIKLISTA?! Otkriveni detalji iz istrage, SNIMCI SA KAMERA SVE OTKRIVAJU!

Podeli vest

"Pregledani su snimci sa sigurnosnih kamera sa okolnih objekata i proverava se kretanje svih prolaznika"

Eksplozivnu napravu postavljenu pod džip Strahinje Stojanovića (30), koji je ubijen u nedelju na Novom Beogradu, najverovatnije je aktivirao biciklista, koji je bio u neposrednoj blizini.

- Pregledani su snimci sa sigurnosnih kamera sa okolnih objekata i proverava se kretanje svih prolaznika koji su se u vreme eksplozije zatekli u blizini Ulice Omladinskih brigada. Istražiteljima je najviše pažnje privukao muškarac obučen kao profesionalni biciklista, kog su kamere snimile dok prolazi nedaleko od mesta na kom je Stojanović dignut u vazduh - otkrio je izvor iz istrage.

Foto: informer.rs

STRAHINJA UMISLIO DA JE NEDODIRLJIV! NIJE NI SLUTIO DA SU MU UBICE ZA PETAMA! Novi detalji mafijaške likvidacije na Novom Beogradu!

Biciklista je otišao ka novobeogradskim blokovima u smeru reke Save.

Podsetimo, Strahinja Stojanović, podlegao je povredama, koje je zadobio kada je ispod njegovog automobila marke BMW X5 eksplodirala bomba tokom vožnje. Napad se dogodio na Novom Beogradu u Omladinskih brigada, a u ovoj egzekuciji lakše povrede zadobila je i 45-godišnja Kolumbijka Sonja Suarez Gomez, koja je bila na suvozačevom mestu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija