• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jugmedia.rs

17.09.2020

12:24

(VIDEO) JEZIVO! MASKIRANI MANIJAK NAPADA LJUDE:  Pojavljuje se niotkud sa fantomkom na glavi i palicom u rukama, GRAĐANI U STRAHU!

Vesti

(VIDEO) JEZIVO! MASKIRANI MANIJAK NAPADA LJUDE: Pojavljuje se niotkud sa fantomkom na glavi i palicom u rukama, GRAĐANI U STRAHU!

Podeli vest

Već nedelju dana maskirani mladić sa kapuljačom na glavi i bejzbol palicom u rukama pojavljuje se u naselju Zele Veljković u Leskovcu

On uglavnom nepomično stoji na nekom mestu, posmatra prolaznike, unosi im se u lice i udaljava bez ikakve konverzacije sa njima, a danas je napao jednog meštanina koji ga je pitao zbog čega satima stoji ispred njegove kuće.

Leskovčanin Ivan Radenković, kao i ostali stanovnici ovog naselja već danima preživljajvaju prave scene, kako tvrde, iz horor filmova, jer sama pojava mladića deluje veoma jezivo.

“Kada neko maskiran, sa palicom u rukama stoji ispred vaših vrata satima nepomičan, na sva vaša pitanja samo nemo i nepomično nastavlja da vas posmatra, morate da priznate da vam ne bi bilo nimalo prijatno.

Ne znaš ni da li je u pitanju neki lopov ili manijak. Ne znaš šta hoće od tebe. I to se uglavnom pojavljivao noću, posle deset sati. A onda i u toku dana.

Jutros je ponovo posmatrao moju kuću. Pitao sam ga zašto to radi, a on je preskočio ogradu i krenuo motkom na mene. Kada je žena viknula da zove policiju, on je pobegao”, prepričava za juGmediu horor situaciju koju su zabeležile i Ivanove bezbednosne kamere sa kuće.

Još nekoliko stanovnika ovog naselja nam je potvrdilo da je imalo neprijatan susret sa ovim maskiranim mladićem, a prvi put su ga prijavili policiji u subotu uveče. Ivanova prijava je bila druga.

U Policijskoj upravi Leskovac nam je rečeno da intezivno tragaju za mladićem i da pokušavaju da utvrde njegov identitet.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija