• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

18.09.2020

09:27

MILADIN KOVAČEVIĆ PONOVO BIJE! 12 GODINA POSLE SKANDALA U AMERICI, nasilnik pretukao svoju devojku, pa pobegao! U TOKU JE POTRAGA!

Vesti

MILADIN KOVAČEVIĆ PONOVO BIJE! 12 GODINA POSLE SKANDALA U AMERICI, nasilnik pretukao svoju devojku, pa pobegao! U TOKU JE POTRAGA!

Podeli vest

Miladin Kovačević, bivši košarkaš, brutalno je prebio svoju devojku Tinu T. (26) u stanu u Beogradu, a zatim pobegao i za njim je raspisana potraga, saznaje Kurir

Kovačević je, podsetimo, javnosti postao poznat 2008. godine zbog brutalnog prebijanja američkog studenta Brajana Štajnhauera. Naime, država Srbija je tada porodici pretučenog mladića platila 900.000 dolara na ime obeštećenja, a Kovačević je u Srbiji osuđen na dve godine i tri meseca zatvora. 

Nasilni Kovačević se sada, 12 godina kasnije, ponovo našao na udaru zakona i to zbog prebijanja devojke.

- Tina T. je u noći između utorka i srede, oko tri sata, policiji prijavila da ju je njen poznanik fizički napao u stanu. Rekla je da joj je uzeo mobilni telefon i torbicu sa dokumentima, zbog čega je bila jako uplašena - kaže izvor i nastavlja:

- Pošto je Kovačević pretukao devojku i uzeo joj telefon kako ne bi mogla da pozove pomoć, ona je nekako uspela da ga se oslobodi i pobegne kod sestre. Ispričala joj je kakvu je torturu doživela i odmah je potražila pomoć nadležnih.

Izvor dalje kaže da je policija brzo reagovala i da su odmah pozvali Kovačevića da dođe u stanicu policije i da izjavu, ali da on to nije učinio.

- Očigledno je da je pobegao i da se negde krije. Za njim je raspisana potraga - objašnjava izvor.

Foto: AP Photo/Darko Vojinovic

Podsetimo, Kovačević je 2010. osuđen na dve godine i tri meseca zatvora zbog toga što je u SAD maja 2008. godine u studentskom klubu u Bostonu brutalno pretukao kolegu s fakulteta Brajana Štajnhauera, koji je zadobio povrede opasne po život.

Kovačević je u pritvoru u Beogradu, koji mu je uračunat u kaznu, proveo dva meseca, a u Americi mesec dana. On je pušten iz zatvora u Somboru krajem novembra 2012, nekoliko dana pre isteka pune kazne, nakon primene Zakona o amnestiji.

Kovačević je posle prebijanja mladog Amerikanca pobegao u Srbiju uz pomoć srpskog konzulata u Njujorku, a država Srbija je za njegovu slobodu iz budžeta izdvojila čak 900.000 dolara.

Miladin je i u novembru 2017. ponovo skrenuo pažnju nasilničkim ponašanjem.

On je na košarkaškoj utakmici u Smederevu prvo pljunuo, potom oborio i šutnuo protivničkog igrača Darka Rnića. Do incidenta je došlo po završetku uzbudljive utakmice između Meridijana, za koji je igrao Kovačević, i  Smedereva, čiji je košarkaš bio Darko Rnić. Veći incident su sprečili igrači oba tima, koji su ih razdvojili.

Kovačević i nekoliko njegovih saigrača nastavili su da divljaju i posle utakmice, besni zbog poraza, pa su u svlačionici u dvorani SC Smederevo razlupali slavine, fen za kosu, sušilice za ruke i sve što im je dopalo šaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sava

pre 3 godine

Samo ga posaljite u Ameriku da odsluzi kaznu za prethodno prebijanje bice miran kao BUBICA !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija