• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Veljković

18.09.2020

13:25

DA LI SI VIDELA OVAKO NEŠTO! Manijak obljubio devojku ometenu u razvoju!

Vesti

DA LI SI VIDELA OVAKO NEŠTO! Manijak obljubio devojku ometenu u razvoju!

Podeli vest

Požarevačka policija uhapsila je Z.S.(57) iz Požarevca sa prebivalištem u selo Bare, zbog osnovane sumnje da je obljubio nemoćnu A.M.(32) iz Bara, opština Požarevac

Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati i uz krivičnu prijavu: obljuba nemoćnog lica zaostalog u razvoju, za šta je zaprećena kazna od pet do 12 godina zatvora, predat Višem tužilaštvu u Požarevcu na dalju nadležnost.

Prema rečima našeg izvora iz policije događaj se desio 06. avgusta u jutarnjim satima, ali se za njega saznalo prošle nedelje kada je porodica oštećene A.G. prijavila slučaj policiji, pošto im je ona prethodnih dana ispričala šta joj je dotični radio.

– Z.S. je iz Požarevca ali je izvesno vreme živeo u selu Bare i izdržavao se sitnim uslužnim radnjama koje je obavljao meštanima u selu. Dotičnog dana u kući oštećene farbao je ogradu i iskoristio je priliku kada su majka i baba oštećene bile odsutne da je namami u sobu pričajući da će da joj pokaže nešto što nikada nije videla u životu. 32-godišnja devojka, inače ometena u razvoju, čije je mentalno stanje na nivou devetogodišnjeg deteta prihvatila je predlog. U sobi je nasilnik napao nesretnu devojku nesvesne situacije - rekao je naš izvor.

Foto: Ilustracija/Public

 

Na saslušanju pred tužiocem osumnjičeni je uz prisustvo branioca po službenoj dužnosti, negirao da je silovao devojku naglasivši da je devojku ometenu u razvoju samo pipkao.

- U sobi je skinuo pantalone i isto je učinio devojci. Onda je svojim polnim organom mahao devojci pred očima, pitajući da li je nekada videla tako mešto, na šta mu je devojka sva iznenađena odgovorila da nije.

Onda joj je svoj polni organ stavio u ruke i počeo da se trlja u nju. U jednom trenutku približio joj je organ ustima i pokušao da joj ga gurne u usta. Ali, devojka je izbegla taj pokušaj rekavši mu da joj je muka od toga i dalje nesvesna situacije jer se u svom životu sa takvom situacijom po prvi put susrela.

Napasnik je još neko vreme pipkao devojku, a onda se obukao i izašao napolje da farba ogradu, kao da ništa nije bilo-priča naš izvor šta je osumnjičeni rekao tužiocu na saslušanju.

Zbog njegove izjave urađen je detaljni ginekološki pregled devojke gde je utvrđeno da nije bilo nikakve penetracije, pošto devojka nije deflorisana i dalje je nevina, kao da nije bilo nikakvih tragova semene tečnosti po i u telu devojke.

Foto: Freepik.com

 

I sama izjava data tužiocu oštećene devojke u potpunosti poklopila se sa izjavom osumnjičenog, tako da je protiv Z.S. pokrenuta istraga zbog nedozvoljenih polnih radnji, a ne protiv obljube nemoćnog lica, kao što je bila prvobitna kvalifikacija. Za krivično delo nedozvoljene polne radnje zaprećena kazna je do tri godine zatvora.

Nakon saslušanja pred istražnim tužiocem i prekvalifikacijom dela zašta se tereti osumnjičeni je pušten iz pritvora da se brani sa slobode.

 

BONUS VIDEO

OD RANE ZORE VELIKE KOLONE AUTOMOBILA NA JABUCI! Srbi žure da se vrate iz Crne Gore pre 18 časova!

PROVERITE DA LI MOŽETE DA POSTANETE ŠPIJUN! CIA objavila test, pronađite 10 razlika na ovim fotografijama!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija