• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

19.09.2020

22:40

MOJ STRAHINJA NIJE KRIMOS, PRODAVAO JE POLOVNA KOLA! Evo kako je Kolumbijka branila ubijenog ljubavnika u tužilaštvu!

Vesti

MOJ STRAHINJA NIJE KRIMOS, PRODAVAO JE POLOVNA KOLA! Evo kako je Kolumbijka branila ubijenog ljubavnika u tužilaštvu!

Podeli vest

Strahinja je držao je auto-plac i nije imao veze sa kriminalom, pa zato nije imao obezbeđenje. Mnogo su ga pogodile spekulacije da je povezan sa ubistvom advokata Miše Ognjanovića, rekla je Kolumbijka o Strahinji Stojanoviću

Moj Strahinja nije bio kriminalac, nego jedan divan čovek. Nije se bavio kriminalom, bio je vlasnik auto-placa, pa je sasvim normalno što nije ni imao obezbeđenje. Sećam se da ga je mnogo pogodilo kada su mediji počeli da ga povezuju sa ubistvom advokata Miše Ognjanovića... Više puta mi je rekao da nema baš nikakve veze sa tim zločinom.

Ovo je, između ostalog, u četvrtak ispričala Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45) na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu. Ona je bila povređena 13. avgusta na Novom Beogradu u stravičnoj eksploziji bombe podmetnute pod džip BMW X5, kada je poginuo njen ljubavnik Strahinja Stojanović (30).

Upoznali se u Madridu

Sonja je kazala tužiocu da je Strahinju upoznala prošle godine na jednoj žurci u Madridu, u Španiji.

- Bio je veoma ljubazan, pravi džentlmen, brzo smo započeli ljubavnu vezu. Sećam se da smo bili zajedno u Francuskoj kada je na srpskim portalima pročitao da ga povezuju sa ubistvom advokata Miše Ognjanovića, koji je likvidiran u julu 2018. Tada mi je ispričao i da je samo dve nedelje posle ubistva advokata čudom preživeo eksploziju bombe... Bio je veoma uznemiren dok mi je to pričao... Rekao mi je da mu je tek kasnije postalo jasno zašto je neko hteo da ga digne u vazduh, ali da nema nikakve veze sa ubistvom tog advokata - rekla je Sonja u svom svedočenju, koje je trajalo skoro četiri sata.

Sonja je, takođe, opisala i šta su ona i Strahinja radili kobnog dana.

Sonja objavila još jedan snimak

Sonja Suarez Gonzales je posle saslušanja u tužilaštvu objavila na Instagramu zajednički video sa Strahinjom Stojanovićem. Na snimku Sonja leži iza Strahinje dok zajedno uživaju u pogledu na more. U pozadini snimka čuje se pesma "I love you, baby".

 

- Sišli smo iz stana u garažu, do njegovog džipa. U garaži tada nije bilo nikog. Ušli smo u vozilo, sve je bilo potpuno normalno. Krenuli smo ka Ušću, da gledamo auto-trke. Ubrzo nakon što smo izašli na ulicu, džip je eksplodirao. Od tada se ne sećam svih detalja.. Zvonilo mi je u glavi i kao da sam bila poluslepa. Samo dobro pamtim da mi je Strahinja umro na rukama... To je nešto što nikada neću zaboraviti.

Podsetimo, kako je Informer već pisao, policija je efikasnim radom identifikovala ubicu iz Bosne, koji je podmetnuo eksploziv u garaži na Novom Beogradu, a zatim ga i aktivirao telefonom u Ulici omladinskih brigada. Sumnja se da je on odmah nakon zločina pobegao u BiH. Prema saznanjima bezbednosnih službi, Strahinja se našao na meti jednog moćnog crnogorskog narko-klana, koji je naručio njegovo ubistvo.

Povređena i misica

Isti klan je, prema tim saznanjima, pokušao da ga raznese bombom u avgustu 2018. u zemunskom naselju Galenika. Strahinja je preživeo, jer je samo nekoliko sekundi pre eksplozije izašao iz džipa, ali tada je teško povređena njegova tadašnja devojka, misica iz Španije Olac Bilbao (22).
Podsetimo, Strahinja je bio dobro poznat policiji, a u medijima je ranije povezivan sa braćom Branislavom i Slobodanom Šaranovićem iz Crne Gore, koji su likvidirani u brutalnom mafijaškom ratu crnogorskih klanova. Stojanović se kao svedok pojavljivao i na suđenju u slučaju ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, koji je godinama bio u ratu sa Šaranovićima. Takođe, Strahinjino ime dovođeno je i u vezu sa likvidacijom poznatog beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, braniocem Luke Bojovića i Filipa Koraća, koji su bliski sa "škaljarskim klanom", ali Stojanović nikad nije odgovarao na sudu za to.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija