• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

19.09.2020

18:45

TINA, URADIO SAM SVE ŠTO SI ŽELELA! Pojavio se snimak svađe Miladina Kovačevića pre navodnog napada!

Vesti

TINA, URADIO SAM SVE ŠTO SI ŽELELA! Pojavio se snimak svađe Miladina Kovačevića pre navodnog napada!

Podeli vest

Prvo osnovno tužilaštvo naložilo je uzimanje snimaka bezbednosnih kamera iz okoline stana u "Beogradu na vodi" u kom je navodno bivši košarkaš Miladin Kovačević (30) zlostavljao i mučio svoju devojku Tijanu T. (26)

Kovačević je danas, nakon saslušanja u tužilaštvu, pušten da se brani sa slobode. Njega je pre nekoliko dana devojka Tijana T. prijavila da ju je napao, oteo joj torbicu i mobilni telefon, a nakon toga pobegao s lica mesta.

ZANEMEO PRED TUŽIOCEM: Miladin Kovačević negirao pretnje devojci, tuzilaštvo trazi pritvor

(VIDEO) KAVASAKIJEM PRAVO U SMRT: Pogibiji motocikliste na Mostu na Adi kumovala VELIKA BRZINA, KACIGA MU NIJE POMOGLA!

On je osumnjičen za zlostavljanje, mučenje i ugrožavanje sigurnosti Tijane T.

Njih dvoje su, prema saznanjima "Blica", bili u kratkoj vezu, a ona je u sredu prijavila da ju je Kovačević maltretirao, ali nije zahtevala lekarsku pomoć. U Prvom osnovnom tužilaštvu kazali su da su pripadnici PS Savski venac istog dana o tome obavestili dežurnog zamenika tužioca.

Tužilaštvo je potom naložilo prikupljanje obaveštenja od oštećene devojke, proveru postojanja i uzimanje snimka bezbednosnih kamera sa mesta događaja, kao i saslušanje osumnjičenog Kovačevića, kao i to da se protiv njega podnese krivična prijava za ugrožavanje sigurnosti. Kako Kovačević dva dana nije bio dostupan oranima gonjenja, tužilaštvo je naložilo policiji da za njim raspiše potragu, što je i učinjeno. Nekoliko sati kasnije, Kovačević se sam pojavio u stanici policije.

Kako je tužilaštvo ranije saopštilo da "imajući u vidu da je očigledno u bekstvu, nakon što ga policija nađe biće uhapšen", Kovačeviću je odmah određeno zadržavanje.

On je u subotu priveden na saslušanje u tužilaštvo gde je do detalja ispričao šta se dešavalo u stanu, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

 

 

U međuvremenu, istražitelji će pogledati i snimke video-nadzora u blizini stana u "Beogradu na vodi", u vlasništvu Kovačevićevog prijatelja, gde je, kako je prijavila Tijana T., on pretukao.

Osvanuo snimak svađe - ne zna se šta je bilo posle

Na društvenim mrežama se juče pojavio i snimak njihove burne rasprave, koji je navodno nastao 16. septembra, kada ju je, kako je prijavila Tijana T., Kovačević pretukao. Na snimku se čuje da neko lupa na vrata stana u kome je navodno Kovačević. On je pomerio špijunku, dok se sa druge strane nazire ženski lik.

- Objasni mi poentu tvog lupanja, ja sam sve što si želela uradio - rekao joj je Kovačević kroz zatvorena vrata, na šta je devojka nastavila da lupa i moli da otvori.

- Hoću da budem s tobom, otvori mi, hoću da budem s tobom - pričala je devojka, da bi Kovačević na to odgovorio:

- Nema ništa od toga Tina, s tim ponašanjem ne moraš nikada više da me vidiš.

Devojka sa snimka, pretpostavlja se da je to Tina, tada je rekla "izvini".

- Čuj izvini, pa nemam 12 godina! - rekao je Kovačević na kraju snimka koji se prekida dok Tijana nastavlja da viče sa druge strane vrata, u hodniku.

Tužilaštvo treba da utvrdi da li je taj snimak verodostojan, kao i šta se dešavalo nakon što je prekinuto snimanje.

Tukao i ranije

Kovačević je inače, 2010. godine nakon sporazuma o priznanju kriivice osuđen na dve godine i tri meseca zatvora u Prvom osnovnom sudu u Beogradu zbog krivičnog dela izvršenog u Americi, tačnije prebijanja studenta Brajana Štajnhauera.

On je u pritvoru u Beogradu, koji mu je uračunat u kaznu, proveo dva meseca, a u Americi mesec dana. Pušten iz zatvora u Somboru krajem novembra 2012. godine, nekoliko dana pre isteka pune kazne, nakon primene Zakona o amnestiji.

Kovačević je posle prebijanja Amerikanca stigao u Srbiju uz privremenu putnu ispravu (pošto mu je amričko pravosuđe oduzelo pasoš) uz pomoć srpskog konzulata u Njujorku. Država Srbija je za obeštećenje prebijenog studenta tada iz budžeta izdvojila 900.000 dolara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija