• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

20.09.2020

07:29

ČULI SU SE JAUCI, ZAPOMAGANJE, PRIZOR JE BIO JEZIV! ČOVEK JE ISPAO KROZ ŠOFERŠAJBNU! Stravična svedočenja očevidaca teške saobraćajke u Surčinu!

Vesti

ČULI SU SE JAUCI, ZAPOMAGANJE, PRIZOR JE BIO JEZIV! ČOVEK JE ISPAO KROZ ŠOFERŠAJBNU! Stravična svedočenja očevidaca teške saobraćajke u Surčinu!

Podeli vest

Na auto-putu od Beograda ka Zagrebu sinoć je došlo do teške saobraćajne nesreće. U stravičnom sudaru kombija, u kojem su bili vozač i šestoro putnika, sa kamionom, poginule su dve osobe. Prema nezvaničnim saznanjima, stradali su vozač i suvozač

Videli smo čoveka koji je ispao kroz šoferšajbnu. Svuda okolo su bile krhotine. Čuli su se jauci, zapomaganje - ovako za "Blic" prepričava potresnu scenu jedan od očevidaca teške saobraćajne nesreće na autoputu kod skretanja za aerodrom "Nikola Tesla".

SMRSKAN KOMBI, NEPREPOZNATLJIV! Scene užasa na auto-putu! (FOTO/VIDEO)

Na mestu jezive nesreće ostale su krhotine. Kombi je spreda i sa desne strane potpuno smrskan. Očevici su prepričali jezive momente odmah nakod stravičnog udesa.

VOZAČI, OPREZ! U SRBIJI OD SUTRA MEĐUNARODNA AKCIJA POJAČANE KONTROLE! Pažljivo vozite!

 

- Prenuo nas je prasak i ubrzo sirene Hitne pomoći. Istrčali smo da vidimo šta se dešava. Prizor je bio jeziv. Videli smo čoveka koji je ispao kroz šoferšajbnu kako nepomično leži - priča uznemireni komšija.

Udario autom dečaka (12) na TROTOARU! Dete HITNO odvedeno u bolnicu sa SA TEŠKIM TELESNIM POVREDAMA!

Prema njegovim rečima, kada je čuo snažan udarac i potom video uništeno vozilo, pomislio je da su svi stradali.

- Mislio sam da su svi mrtvi. Toliko su bile strašne scene, da neću moći dugo da ih zaboravim - rekao je on.

Kombi je navodno, privatni prevoznik, a putnici su se uputuli za Češku, pišu "Novosti". Prema nezvaničnim saznanjima, na mestu nesreće, oba vozila kretala su se istom trakom iz pravca grada, kada je kombi, iz za sada neutvrđenih razloga, podleteo pod kamion, a kamion se od siline udarca pomerio udesno.

STRAVIČAN LANČANI SUDAR KOD ARANĐELOVCA! U udesu učestvovalo sedam automobila i kamion, IMA TEŠKO POVREĐENIH!

 

Nakon udesa, putnici iz kombija su ostali zarobljeni, zbog čega su vatrogasci morali da seku vozilo. Pet ekipa hitne pomoći prevezlo je povređene stare između 28 i 40 godina u Zemunsku bolnicu i Urgentni centar.

Pod kojim okolnostim je vozač kombija izgubio kontrolu nad volanom, nagađali su i očevici nesreće, ali će tek zvaničnom istragom biti utvrđeno.

Policija je obavila uviđaj, a saobraćaj je normalizovan dva sata nakon saobraćajne nesreće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija