• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.09.2020

17:35

STRAHINJU JE UBIO MILIVOJE L, MEDIJI VEĆ BRUJALI O NJEMU! Kad mu se rodio unuk, šetao ulicom i pucao iz dva pištolja, odranije poznat policiji! EVO O KOME JE REČ! (FOTO)

Vesti

STRAHINJU JE UBIO MILIVOJE L, MEDIJI VEĆ BRUJALI O NJEMU! Kad mu se rodio unuk, šetao ulicom i pucao iz dva pištolja, odranije poznat policiji! EVO O KOME JE REČ! (FOTO)

Podeli vest

Glavni osumnjičeni za ubistvo Strahinje Stojanovića je Milivoje L, saznaje Informer

Milivoje L. (50) iz Gradiške odranije je poznat policiji, ali i medijima zbog skandala koji je izazvao kada je objavio snimak na društvenim mrežama kako hoda ulicom i puca iz dva pištolja jer mu se taj dan rodio unuk.

 

Foto: printscreen

On je vlasnik nekoliko ugostiteljskih objekata na području Gradiške, a blizak je i prijatelj Dragana Mektića, ministra za bezbednost BiH.

Pre više od 20 godina hapšen je zbog podmetanja eksploziva u kući na području Banjaluke, kao i zbog prebijanja biznismena.

Kako saznajemo, Milivoje L. ima srpsko i državljanstvo BiH.

Foto: informer.rs

Stojanović je ubijen prošle nedelje u ekspoloziji automobila u Omladinskih brigada u Novom Beogradu, kada je sa njim u vozilu bila njegova partnerka, državljanka Kolumbije Sonja.

U eksploziji su mu amputirane obe noge i on je nedugo zatim podlegao povredama u Urgentom centru.

Кako se sumnja, Milivoje je 13. septembra u jutarnjim časovima, iz stana na Vračaru otišao električnim biciklom do jedne podzemne garaže u Novom Beogradu, gde je na automobil Strahinje Stojanovića postavio improvizovanu eksplozivnu napravu.

On je, kako se sumnja, eksplozivnu napravu, koju je postavio na donji deo karoserije ispod vozačevog sedišta, vozeći bicikl daljinski aktivirao istog dana oko 12 časova, a od zadobijenih povreda Strahinja je ubrzo preminuo.

Policija je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, protiv Milivoja podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo. U saradnji sa drugim državnim organima u toku je raspisivanje međunarodne poternice, pošto osumnjičeni nije samo državljanin Republike Srbije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zozo

pre 3 godine

"Кako se sumnja, Milivoje je 13. septembra u jutarnjim časovima, iz stana na Vračaru..." Ovaj Vračar je postao stecište najgoreg šljama na balkanu. Koga sve ovaj Beograd ne prima.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija