• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.09.2020

23:35

TUGA! Detalji strašne tragedije! Dojila bebu, zaspala i slučajno je ugušila!

Vesti

TUGA! Detalji strašne tragedije! Dojila bebu, zaspala i slučajno je ugušila!

Podeli vest

Sara S. (17) usred noći uzela bebu da je podoji, ali je zaspala i u snu je prignječila telom. Kad su se Sara i njen muž Savica u zoru probudili, videli su da beba ne diše

Sara S. (17) iz Zagajice kod Vršca u nedelju je slučajno ugušila svoju jednomesečnu bebu dok ju je dojila!
Mlada majka je usred noći uzela malog Spasu da ga podoji, ali je zaspala i prignječila ga svojim telom. Kad su se Sara i njen muž Savica G. (27) probudili u zoru, videli su da njihov sinčić ne diše i odmah su pozvali Hitnu pomoć, ali bebi nije bilo spasa.

Premorena

Sara je počela da ga doji, ali bila je premorena od nespavanja. Nije ona kriva, jadnica. Tek ujutro smo videli da Spasa ne diše
Savica G.

 

 

Konstatovao smrt
Očajni Savica nam je ispričao da je Spasa njihovo prvo dete. Sara i on bili su presrećni kad su dobili sina sredinom avgusta i ništa nije slutilo na tragediju.
- Legli smo u subotu uveče kasno, a Spasa je potom, oko dva sata iza ponoći, zaplakao, bio je gladan. Sara je počela da ga doji, ali bila je premorena od nespavanja... Nije ona kriva, jadnica... Tek pred jutro smo videli da Spasa ne diše... Odmah sam pozvao Hitnu pomoć, nadao sam se da će lekari pomoći mom sinu, ali doktor je samo rekao da je beba mrtva i da ništa ne može da učini - ispričao je Savica grcajući u suzama.


Kako je dodao, Sara ne prestaje da plače jer krivi sebe za tragediju.
- Ne može sebi da oprosti što ju je prevario san. Pokušavam da je utešim, ali šta god da počnem da joj pričam, zaplačem. Pokušaću da joj nekako pružim utehu i snagu da preživimo ovo. Nadam se da ćemo imati još dece, ali mnogo nam je teško... - priča Savica.

Foto: Informer/Zoran Sinko


Mnogobrojni rođaci i prijatelji juče su se okupili u Savičinoj i Sarinoj porodičnoj kući, kako bi im izjavili saučešće. Sara je za to vreme čučala pored malog belog kovčega, u kom je bilo telo njenog prvenca, i tiho je jecala.


Nesrećni Spasa je potom, oko 14 sati, sahranjen na lokalnom groblju u Zagajici, uz vriske i dozivanje njegovih roditelja i rođaka.

Ubistvo iz nehata
O tragediji je u međuvremenu obavešteno tužilaštvo u Pančevu, koje će odlučiti o eventualnom podizanju krivične prijave.
- Telo novorođenčeta je bilo na obdukciji, koja je pokazala da je smrt nastupila mehaničkim ugušenjem. Sada je na tužiocu da odluči da li će protiv majke podneti krivičnu prijavu za ubistvo iz nehata - rekao je izvor Informera iz istrage.

Foto: Faceboook

Slična tragedija u Smederevskoj Palanci

Kemani Š. (20) iz Smederevske Palanke privedena je početkom aprila ove godine nakon što je slučajno ugušila svoju dvomesečnu bebu. Kako je utvrđeno istragom, Kemani je zaspala pored bebe, pa se u snu okrenula i prignječila je telom. Tek kad su se ona i njen muž probudili, videli su da dete ne diše, ali tad je već bilo kasno. Pošto je utvrđeno da je Kemani slučajno usmrtila dete, tad joj nije bilo određeno zadržavanje do 48 sati, ali je protiv nje bila podneta krivična prijava za ubistvo iz nehata.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17