• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

24.09.2020

11:34

(FOTO) LUD OD LJUBOMORE, OPŠTINSKI FUNKCIONER NOŽEM PRESUDIO LJUBAVNICI: Radovan R. (57) je bio poznat po aferama, POLICIJI JE SVE PRIZNAO!

Vesti

(FOTO) LUD OD LJUBOMORE, OPŠTINSKI FUNKCIONER NOŽEM PRESUDIO LJUBAVNICI: Radovan R. (57) je bio poznat po aferama, POLICIJI JE SVE PRIZNAO!

Podeli vest

Stanovnike Bariča potresla je vest o surovom ubistvu, koje se tokom noći desilo u njihovom mestu. Iz bolesne ljubomore Radovan R. nožem je ubio svoju ljubavnicu Jasnimu L. , a potom pokušao da izvrši samoubistvo

Kako Informer saznaje, ubica Radovan.R.(57) je mesta Svileuva, oženjen je i ima dvoje odrasle dece. U mestu i okolini je poznat po aferama. Bio je zaposlen kao načeinik jednog odeljenja u Opštinskoj upravi Koceljeve

Po izvršenom zločinu, sprečen je u pokušaju da izvrši samoubistvo. Njega je noćas šabačka policija našla na mostu u Šapcu, gde su došli po prijavi.

Foto: printscreen

 

Tada je  priznao ubistvo. Rekao je da je kod ljubavnice upao u kuću kroz prozor preko merdevina i da ju je posle kraće rasprave izboo nožem. Zatim je zaključao kuću, bacio ključ, nož i merdevine. Ubijena je iz istog sela, ali je živela u Bariču.

Radovana R. preuzela je beogradska policija i tužilaštvo...njemu je određen pritvor od 48 sati...Istraga je u toku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija