• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/blic.rs

24.09.2020

18:28

ZLOČINU PRETHODILA LJUBAVNA DRAMA! Otkriveno zbog čega je opštinski funkcioner iz Koceljeve nasmrt IZBO LJUBAVNICU u Bariču!

Vesti

ZLOČINU PRETHODILA LJUBAVNA DRAMA! Otkriveno zbog čega je opštinski funkcioner iz Koceljeve nasmrt IZBO LJUBAVNICU u Bariču!

Podeli vest

Radovan R. (57) opštinski funkcioner osumnjičen da je nasmrt izbo svoju ljubavnicu Jasminu L. u kući u Bariču, sa Jasminom je započeo vezu nedavno ali je ona, prema pričama koje kruže u njihovom komšiluku, u međuvremenu odlučila da se vrati svom suprugu što je Radovana razjarilo. Zbog toga se sumnja da je motiv zločina ljubomora

Radovan, u svom kraju poznatiji po nadimku Raša, bio je opštinski referent za javne nabavke u Gradskoj opštini Koceljeva.

Kako se mogli čuti iz krugova njegovih poznanika, bio je sklon avanturama sa ženama.

Kako se saznaje, on je zbog veze sa Jasminom otišao iz kuće u kojoj je živeo sa suprugom i sa decom.

S druge strane, poznanici pričaju da je Jasmina, inače zaposlena u KCS, takođe bila udata za jednog muškarca iz sela Draginja, sa kojim je imala decu.

(FOTO) LUD OD LJUBOMORE, OPŠTINSKI FUNKCIONER NOŽEM PRESUDIO LJUBAVNICI: Radovan R. (57) je bio poznat po aferama, POLICIJI JE SVE PRIZNAO!

Međutim, Radovan i Jasmina su se upoznali u selu Svileuva, gde su oboje imali rodbinu.

- Veruje se da se iz tih njihovih susreta u susednoj Svileuvi među njima razvilo nešto više, pa su počeli aktivno da se viđaju - pričaju nam njihovi poznanici, dodajući da su Radovan i Jasmina pre oko mesec dana odlučili da započnu i zajednički život.

Foto: Zoran Sinko

- Priča se da je ona ipak odlučila da se vrati svom suprugu, a da je Radovana to jako naljutilo, mada teško je reći sa sigurnošću šta se tačno dešavalo između njih - pričaju nam njihovi poznanici.

Foto: Zoran Sinko

Tako je Radovan juče predveče došao pred kuću u Bariču, uz pomoć merdevina se popeo na terasu i ušao u sobu u kojoj je bila Jasmina. Dohvatio je nož i zadao joj nekoliko smrtonosnih uboda usled čega je nesrećna žena preminula.

- Čula sam da je ona razvedena, ali njega nisam poznavala. Pre dva, tri dana sam je videla, svraćala je u prodavnicu, a koliko znam u ovoj kući je živela oko dva meseca - kažu nam komšije iz Bariča.

Foto: Zoran Sinko

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, u dvorištu kuće još se nalaze merdevine koje je Radovan iskoristio za penjanje. Tu su i trake kojima su policajci obeležili mesto zločina.

Podsećanja radi, Radovan je nakon krvavog pira u Bariču automobilom otišao do jednog mosta u Šapcu i navodno pokušao samoubistvo. Na vreme je sprečen, a onda je policajcima ispričao da je ubio Jasminu...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija