• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv

27.09.2020

14:48

UHAPŠEN NAORUŽAN KOSOVSKI ALBANAC KOD KURŠUMLIJE! Habib sa sobom nosio PUŠKU I NOŽ!

Vesti

UHAPŠEN NAORUŽAN KOSOVSKI ALBANAC KOD KURŠUMLIJE! Habib sa sobom nosio PUŠKU I NOŽ!

Podeli vest

Policijski službenici iz Kuršumlije u ataru sela Trn, na mestu Mokre gaće od pripadnika Vojske Srbije preuzeli su muškarca albanske nacionalnosti Manksići Habiba iz sela Glavnik opstina Podujevo

Habib je uhapšen na teritoriji Republike Srbije u dubini od oko 300 m sa kombinovanom lovačkom puškom i municijom, kao i jednim lovačkim nožem.

On je odmah uhapšen i odeveden u prostorije Policjske stanice. Izvršene su konsultacije sa zamenikom okružnim javnim tužiocem u Kuršumliji koja je naložila da se albancu donese rešenje o zadržavanju do 48 sati, a nakon toga sa krivičnom prijavom  dovede na saslušanje.

Uviđaj je još uvek u toku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
True

pre 3 godine

Ovo se neobjavljuje. Njegovi ga vode kao nestalu osobu i tako nekoliko puta i resen problem sece suma, kradja, prepadanja itd.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija