• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

28.09.2020

18:43

NOVOSAĐANI, AUTOMOBILI SU VAM SAD BEZBEDNI! Policija brzom akcijom uhapsila muškarca koji je grebao vozila!

Vesti

NOVOSAĐANI, AUTOMOBILI SU VAM SAD BEZBEDNI! Policija brzom akcijom uhapsila muškarca koji je grebao vozila!

Podeli vest

Uhapšen je osumnjičeni Marko M. (35) koji je išao ulicom Novog Sada i ključem uništavao automobile

Ostećeno je pet automobila (Golf 7,  Passat B7, Skoda Kodiaq, BMW 320I, Audi Q5).

Marko M. je pod dejstvom alkohola uz pomoć ključa ulaznih vrata stana izgrebao vozila. Novosadska policija brzo i efikasno je reagovala, identifikovan je Marko i obavljen je razgovor sa njim.


Nadležni tuzilac je kvalifikovao krivično delo i naložio da se krivična prijava podnese u redovnom postupku.

Foto: Facebook

Inače, uhapšeni je bio jedan od vođa nasilnih protesta u Novom Sadu u julu mesecu.


Čeka se podnošenje prijave krivičnog dela jos dva ostećena lica.

Podsećamo, skandalozni snimak iz Novog Sada pojavio se na društvenim mrežama, a mnogi su zbog toga pobesneli. Na video snimku vidi se kako nepoznati muškarac ključevima grebe automobile, a više o tome pročitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 3 godine

E sada sudija lepo da ga osudi na zatvor sa prinudnim radom - da u gradskoj čistoći čisti ulice sve dok ne isplati i poslednji dinar štete ljudima. Naravno, objaviti na svim medijima njegovo ime i prezime, da ljudi znaju ko im uništava imovinu i ko im je komšija.

Nebojša

pre 3 godine

Ne znam ko to hoce da ga zastiti tvrdnjom da je bio pijan, jer da je bio pijan ne bi snimao za Instagram. Sramno je da se ovo goni po privatnoj tuzbi, kada se zna da je steta po svakom aitomobilu barem 100 evra. Da li bibtako rragovali i da policiji izgrebe automobil. Taj je za psihijatriju i trajno zatvaranje u ludnicu.

Jeca

pre 3 godine

Ne bih bila baš u njegovoj koži.Na novosadskim portalima ima ime i prezime.Nije NS baš toliko veliki kako izgleda

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija