• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

29.09.2020

19:16

POSLEDNJI LET TE VINUO MEĐU LEGENDE, OSTAO SI NA NEBU! Dirljiv oproštaj kolege od stradalog pilota Krsnika!

Vesti

POSLEDNJI LET TE VINUO MEĐU LEGENDE, OSTAO SI NA NEBU! Dirljiv oproštaj kolege od stradalog pilota Krsnika!

Podeli vest

Pilot Dejan Krsnik, koji je izgubio život u padu aviona MiG-21 nedaleko od Zvornika, sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju. Njega su na večni počinak ispratili porodica, brojni prijatelji i predstavnici Vojske Srbije

Poslednji pozdrav tragično stradalom pilotu, uputio je i jedan od kolega, koji je pročitao oproštajni govor:

- Svi smo tužni zbog tvog odlaska. Tvojoj porodici bio si sve, nama klasićima si bio više od prijatelja, bio si brat, drug, saborac i neko na koga smo uvek mogli da se ugledamo i oslonimo.

Tvoj šeretski osmeh i spremnost na šalu uvek u nas podsećali kakav si bio, kakav si pre svega čovek, ljudina, gromada kako bi tvoj sin Luka rekao.

Pred ovim svim ljudima kojima si bio voljen dragi Dejane reci ne mogu da opišu ono što sada svi osećamo.

Osećamo duboku prazninu u ovom kišnom jesenjem danu, i nebo plače za tobom. Ovaj dan je okupan tminom. Dejane, među nama su ostale mnoge neizrečene reči, kao i tvoji neostvareni snovi. Klaso, ne boli tvoj odlazak, boli sve ono što dolazi posle. Boli nemogućnost da se družimo, da letimo zajedno, bole nas suze, bole nas uspomene i ćutanja. Bole nas reči koje nismo stigli da izgovorimo, a izrekli bi.

Klaso, kažu da ljude definišu i određuju njihovi životni izbori, tebe je izbor da postaneš pilot odredio i odveo na put na kome smo se sreli i na kom smo zajedno putovali 34 godine. Bio je to izbor dečaka koji je početkom septembra davne 1986. godine došao u Mostar da postane pilot. Tokom godina odrastao u čoveka pilota koji je živeo svoje dečačke snove do samoga kraja.

Dragi naš Kuki, nikada te nećemo zaboraviti, zbog toga sto je veza kojom smo vezani neraskidiva, iskovana zajedničkim snovima, željama, iskustvima i nadanjima na trnovitom putu koji smo prošli, na kom smo sazreli i živeli. Klaso, ti si ostvario ono o čemu svaki od nas pilota mašta.

Tvoj poslednji let te vinuo među legende, ostao si na nebu i zauzeo svoje večno mesto u aleju pilota. Počivaj u miru i večna ti slava i hvala za sve voljeni naš Kuki.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija