• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

30.09.2020

23:02

DVOJICA ME SILOVALA, TERALI ME DA PIJEM URIN! Šokantna ispovest zverski zlostavljanog mladića iz Bele Crkve!

Vesti

DVOJICA ME SILOVALA, TERALI ME DA PIJEM URIN! Šokantna ispovest zverski zlostavljanog mladića iz Bele Crkve!

Podeli vest

Obukli su mi ženske pantalone, pa me tri i po sata tukli i silovali, oralno i analno. Kad sam ih zamolio za malo vode, dali su mi urin. Polomili su mi ruku dok su me tukli, priča S. P. (19)

Dvojica su me otela, odvukla u kuću, pa su me tri i po sata zverski tukli i silovali, oralno i analno. Terali su me da nosim ženske pantalone, a kad sam ih molio za čašu vode, dali su mi da pijem urin... Dok su me tukli, polomili su mi ruku, priča tinejdžer S. P. (19) iz Bele Crkve, kog su u noći između utorka i srede zverski zlostavljali Nikola M. (21) i Milan N. (21).
Monstrumi su satima mučili i silovali mladića samo zato što se druži sa devojkom u koju je Milan zaljubljen!

Traume za ceo život

Nesrećni S. P. nam je drhtavim glasom pričao o stravičnoj torturi u Milanovoj trošnoj kući, koja se nalazi u dvorištu napuštene vojne zgrade u centru Bele Crkve.

Foto: Informer


- Bio sam te večeri kod drugarice, a napali su me dok sam se vraćao kući. Prišli su mi sa leđa... Milan me je zgrabio za ruku i povukao prema Vojnoj zgradi, a s njim je bio taj momak sa frizurom "čirokanom", Nikola se zove. Njega sam tad prvi put video. Nosili su dve flaše piva i gurali me prema zgradi - priseća se zlostavljani tinejdžer.

Kad su ga uvukli u kuću, Milan i Nikola su najpre popušili marihuanu.
- Terali su i mene, ali ja nisam hteo. Tada me je Nikola šipkom udario u glavu, pa su obojica počeli da me udaraju pesnicama - priča S. P., koji tada još nije bio svestan da će u naredna tri i po sata preživeti traumu od koje se verovatno nikad neće oporaviti.

- Terali su me da ih zadovoljavam. Jedan mi je držao šrafciger pod grlom, a drugi mi je gurnuo onu stvar u usta. Tako su se menjali... Bilo mi je loše, a oni su me udarali šipkom. Psovali su mi majku, govorili da neću živ dočekati jutro. Samo sam molio Boga da me ne ubiju - priča S. P.

Foto: Shutterstock

Mladić je uzalud molio monstrume da ga puste, ali strašne muke su tek bile počele.
- Bio sam žedan i molio sam ih da mi daju vode. Smejali su se i dali mi flašu. Kada sam popio gutljaj, shvatio sam da su mi dali urin. Hteo sam da povratim, pao sam, a Nikola me je iz sve snage šutnuo. Da nisam stavio ruku ispred lica, unakazio bi me. Tad mi je polomio dva prsta - napominje S. P.
Agonija se nastavljala, a monstrumi su postajali sve brutalniji.
- Ponovo su me naterali da oralno zadovoljim Milana i tada sam osetio da mi je ovaj drugi skinuo ženske pantalone, koje su me naterali da obučem, i da pokušava da mi gurne onu stvar u dupe. Trgao sam se, zabolelo me je, a onda su počeli ponovo da me tuku. Vikali su da mi je majka kurva i da sam ja kurva... Preklinjao sam ih da me puste, ali su oni i dalje nastavljali da me biju. Vrištao sam, ali oni bi tad samo pojačali muziku da neko ne čuje šta mi rade - kazao je izmučeni mladić.

Izbacili ga kroz prozor

Nakon troipočasovne torture, Milan je nekoga pozvao telefonom, a kad je završio razgovor, rekao je: "Ovo je pogrešan." (?!?)
- Tada su me izbacili kroz prozor i pobegao sam kući. Sutradan ujutro sam sa ocem otišao u Dom zdravlja i ispričao lekarima šta su mi uradili. Oni su pozvali policiju i posle sam čuo da su moji mučitelji uhapšeni - rekao je S. P.
Inače, Milanu i Nikoli određeno je zadržavanje do 48 sati, a danas bi trebalo da budu saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu. Terete se za silovanje, za šta im preti do 12 godina robije. 

Plaši se osvete uhapšenih monstruma

Zlostavljani mladić sad se plaši osvete rođaka i prijatelja uhapšenih monstruma.
- Plašim se, ne mogu da spavam. Čuo sam da Milanovi rođaci pričaju kako ću da im platim što je on uhapšen... A ja stvarno ne znam zašto su me napali. Pretpostavljam da je to zbog moje drugarice u koju je Milan zaljubljen. On je ljubomoran na svakoga ko se druži sa njom. U međuvremenu sam čuo i da me je Nikola napao jer sam mu navodno prethodno tukao brata, ali to je laž. Ne poznajem ni njega ni brata, nikad nikoga nisam tukao - jadao se ovaj mladić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kaya

pre 3 godine

Decko, glavu gore, bori se i ne stidi da javno izneses svoj bol , patnju, muku.. Bog te, ipak, spasio.. A njima, nek narod sudi.. I zatvor da im bude gori od pakla.. Kukale im majke do kraja života..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59