• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

02.10.2020

18:19

(FOTO) OVO JE UBIJENI PRIŠTINSKI BIZNISMEN! Ispalio nekoliko hitaca ka pašenogu, a onda je NASTRADAO!

Vesti

(FOTO) OVO JE UBIJENI PRIŠTINSKI BIZNISMEN! Ispalio nekoliko hitaca ka pašenogu, a onda je NASTRADAO!

Podeli vest

Prištinski biznismen Selatin Janova (52), koji je ubijen sinoć u Novom Pazaru, sahranjen je danas u 17 sati na gradskom groblju u Prištini. U pucnjavi koja se sinoć dogodila u naselju Jalija u Novom Pazaru novopazarac Dž.P. ranjen je u nogu, dok je Janova nastradao

Policija traga za E.Š. (39) koji je osumnjičen da je u Janovu ispalio više hitaca, a koji je, od posledica ranjavanja, preminuo na licu mesta.

Zdravstveno stanje povređenog Dž.P. je stabilno i on nije životno ugrožen.

Sakrio pištolj pre pucnjave

Selatin Janova sačekao je Dž.P. ispred jedne kafečajnice u naselju Jalija u Novom Pazaru, a pre toga ispod jedne žardinjere sakrio je pištolj. Na snimku se jasno vidi kako Janova, nakon što je Dž.P. ušao u automobil dva puta krenuo ka pištolju i zastao, da bi na kraju uzeo oružje i počeo da puca. Za to vreme u kafečajnici i ispred nje bilo je desetak osoba koje nisu učestvovale u ovom sukobu.

Prema nezvaničnim saznanjima, Selatin Janova i Dž.P. su pašenozi i odranije su imali nesuglasica. 

- Dosadašnji nalazi iz istrage ukazuju da je Janova zvao Dž.P. i rekao mu da dođe do Jalije. Dž.P. je sa svojim prijateljem E.Š. otišao da se sretne sa njim i pokuša da reši problem, kaže naš izvor i dodaje da je nakon kraćeg razgovora Dž.P. ušao u vozilo, a da je zatim Janova počeo da puca u njega.

Foto: A.Grbović

- Janova je sve vreme bio naoružan, a pištolj je sakrio u žardinjeri. Kada je Dž.P. krenuo da ide, Janova je uzeo pištolj koji je krio u žardinjeri i ispalio je nekoliko hitaca ka pašenogu i njegovom prijatelju. Tada je Dž.P. ranjen u nogu. Osoba koja je sedela na zadnjem sedištu, za koju pretpostavljamo da je E.Š. koju sekundu kasnije ispalila je nekoliko hitaca u Janovu koji je smrtno stradao, kaže izvor iz istrage.

Braća ubijenog došla u Novi Pazar

Braća ubijenog Selatina Janove ubrzo nakon pucnjave došla su iz Prištine u Novi Pazar. Izvor iz istrage kaže da je to bio veliki bezbednosni rizik jer se policija bojala da ne dođe do novog sukoba.

-Tražili su informacije o događaju, raspitivali su se kako je došlo do pucnjave. Policajci su sa njima obavili razgovor, kaže izvor iz istrage.

Snimak vatrenog obračuna, koji je objavljen na socijalnim mrežama, od velike je koristi istražnim organima jer se na njemu vidi kako je došlo do pucnjave. Na tom video snimku se i vidi kako Janova puca na Dž.P. 

- Tokom uviđaja pronađeno je više čaura na trotoaru i ulici. Policija je odnela i hard diskove na kojima se nalaze snimci sa nadzornih kamera, kaže naš sagovornik.

Selatin Janova vlasnik je transportne firme "Selo turs" iz Prištine. Sarađivao je i sa agencijama iz Novog Pazara odakle je imao redovne autobuske linije za Tursku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija