• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.10.2020

18:38

PEDOFILSKI SKANDAL TRESE SURDULICU! Trener FK Radnik (36) hteo intimne odnose sa fudbalerom (13), slao mu čudne poruke!

Vesti

PEDOFILSKI SKANDAL TRESE SURDULICU! Trener FK Radnik (36) hteo intimne odnose sa fudbalerom (13), slao mu čudne poruke!

Podeli vest

Trener mlađih kategorija A. F. (36) priveden zbog sumnje da je slao seksualne poruke mladom igraču (13). Bludni trener se tereti za polno uznemiravanje, ali mu nije određen pritvor

Trener mlađih kategorija FK Radnik iz Surdulice A. F. (36) priveden je prekjuče zbog sumnje da je nagovarao 13-godišnjeg fudbalera na seks!
 

Bludni trener je dečaku slao seksualne poruke preko telefona nagovarajući ga na s*ks, i tereti se za polno uznemiravanje! Međutim, krivična prijava je podneta u redovnom postupku i treneru nije određen pritvor!

Osuda

Kao čovek osuđujem svaki oblik pedofilije. Verujem da će nadležne službe uraditi svoj posao i utvrditi celu istinu
Novica Tončev

 

Telefoni na veštačenju
Ovaj pedofilski skandal danima je glavna tema u Surdulici, a na tužilaštvu i policiji je da do detalja utvrde šta se tačno dešavalo između trenera i zlostavljanog dečaka.


Izvor iz istrage kaže da je policiju obavestio otac mladog fudbalera.
- Dečak se požalio ocu da mu trener šalje čudne i neprimerene poruke, pa je ovaj odmah o svemu obavestio policiju. Otac je predao inspektorima sinovljev telefon, u kom su bile sporne poruke, i trener je pozvan na informativni razgovor. A. F. je dao izjavu, u kojoj je negirao da je nagovarao dečaka na s*ks i nakon toga je pušten da se brani sa slobode. Oba telefona, i trenerov i dečakov, poslati su na veštačenje - objasnio je naš izvor.

Foto: agencije

Novica Tončev


Novica Tončev, nekadašnji predsednik kluba iz Surdulice, a sada narodni poslanik, šokiran je zbog ovog pedofilskog skandala.
- Kao čovek osuđujem svaki oblik pedofilije. Verujem da će nadležne službe uraditi svoj posao i utvrditi celu istinu u ovom slučaju - kratko je rekao Tončev za Informer.


Podsetimo, sličan slučaj dogodio se i u martu prošle godine u Novom Pazaru, kad je uhapšen fudbalski trener Denis Č. (29) zbog sumnje da je mesecima u svom stanu terao na seks tada petnaestogodišnjeg fudbalera, obećavajući mu da će mu obezbediti uspešnu karijeru!

Pazarac silovao dečaka
Nesrećni dečak je, inače, godinama trenirao fudbal u Novom Pazaru, ali kada je u jednom trenutku promenio trenera, tada su njegovi roditelji i nastavnici u školi uvideli da se čudno ponaša.
- To je privuklo pažnju uprave škole, pa su angažovani psiholozi da porazgovaraju s dečakom. On je u početku odbijao da kaže šta ga muči. Nije uopšte želeo da razgovara sa psiholozima, bio je zatvoren. Posle nekoliko pokušaja stručnjaka da dopru do njega, dečak se otvorio i ispričao da ga trener siluje - rekao je tada naš izvor.
Trener pedofil je na saslušanju u tužilaštvu priznao da je silovao dečaka, pa je na osnovu sporazuma sa tužilaštvom dobio sedam godina zatvora.

 

Preti mu do tri godine zatvora

Informerov izvor iz istrage nije znao da nam objasni zašto tužilac nije zatražio pritvor za bludnog trenera uprkos teškim optužbama.
- Na tužiocu je da zatraži pritvor, pa samo on zna zašto je procenio da nema potrebe da se trener pošalje iza rešetaka. Po zakonu koji je stupio na snagu 2017, za krivično delo polno uznemiravanje predviđena je kazna od tri meseca do tri godine zatvora - objasnio je naš izvor.

 

Trener suspendovan

Darko Gašić, sportski direktor FK Radnik, najoštrije osuđuje svaki čin nasilja i zlostavljanja.

- Trener A. F. kod nas je primljen kao ugledan čovek, odbornik Skupštine opštine Vladičin Han, posvećeni sportski radnik i bivši sportista. Odmah nakon što nas je policija obavestila o ovom slučaju, trener je momentalno suspendovan, a verujem da će nadležni preduzeti sve kako bi snosio posledice. U klubu smo spremni na svu vrstu pomoći koju možemo da pružimo policiji. Pedofilija, niti bilo koja vrsta maltretiranja, ne sme da se ponovi - istakao je Gašić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija