• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ucentar.rs

07.10.2020

11:25

OCINKAREN SA DROGOM VREDNOM 200.000 EVRA: Zamku su mu postavili na izlazu sa autoputa, OVAKO JE UHAPŠEN POLICAJAC DILER!

Vesti

OCINKAREN SA DROGOM VREDNOM 200.000 EVRA: Zamku su mu postavili na izlazu sa autoputa, OVAKO JE UHAPŠEN POLICAJAC DILER!

Podeli vest

Policija je u dve odvojene akcije uhapsila policijske službenike J. B. (37) kod koga je pronađeno 58 kilograma marihuane, kao i S. P. (37), J. S. (36) i D. C. (32) osumnjičene za zloupotrebu službenog položaja, jer su od migranata oduzimali telefone i novac, saopštio je MUP. Obe akcije sprovedene su na osnovu dojava

Policija je, na izlazu sa autoputa kod Velike Plane, u nedelju uveče prilikom pregleda forda „kuga“ koji je vozio osumnjičeni J. B. pronašla 58 kilograma marihuane, zapakovane u 47 paketa.

"Ocinkaren" sa marihuanom vrednom 200.000 evra

- Dalja istraga će reći da li je J.B. samo prevozio drogu pošto je imao „značku“ i to je trebalo da mu olakša put za isporuku drogu najverovatnije u Beogradu. Ima indicija da je droga vredna preko 200 hiljada evra bila namenjena inostranstvu- kažu izvori iz MUP-a.

Inspektori unutrašnje kontrole dobili su informaciju da J.B. u nedelju uveče kreće na put sa paketima koji su dobro bili zamaskirani u gepeku automobila. Odlučeno je da se zamka postavi na izlazu iz Velike Plane.

- Kada su zaustavili imali su šta i da vide. Niko nije slutio da se radi o tako velikoj količini- kaže naš izvor.

Otimali pa prodavali mobilne telefone

U drugoj akciji, policija iz Sektora unutrašnje kontrole uhapsila je S.P, J.S. i D.C. koji se terete da su tokom septembra, koristeći službeni položaj i ovlašćenja tokom postupanja, migranatima oduzimali mobilne telefone i novac, o čemu nisu sačinjavali službene spise.

Kako se sumnja, mobilne telefone su potom prodavali

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija