• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

07.10.2020

21:57

JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE U PANČEVU! Bežala je od njega i utrčala u automobil, ON JE KRENUO ZA NJOM, A ONDA SE DOGODIO UŽAS!

Vesti

JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE U PANČEVU! Bežala je od njega i utrčala u automobil, ON JE KRENUO ZA NJOM, A ONDA SE DOGODIO UŽAS!

Podeli vest

Milan je u utorak došao na Marijina vrata i počeo da lupa. Nije htela da mu otvori, ali je on bio baš uporan, vikao je, cela zgrada se orila

Dvadesetak minuta je to trajalo. Svađa se posle toga utišala, mislili smo da je otišao, ali smo potom čuli pucnjavu.

Ovo su juče za Kurir rekle komšije Marije Stanojoski (31), koju je u automobilu "golf" na parkingu ispred zgrade u Pančevu u kojoj je živela ubio Milan Živojinović (41) iz Velikog Gradišta, pa potom izvršio samoubistvo.

Pretpostavlja se da su Milan i Marija bili u emotivnoj vezi, a da su se, prema rečima komšija, kobnog dana žestoko posvađali.

- On je nju prekjuče uznemiravao, a zašto ona nije htela da mu otvori, ne znam. Kad je vika prestala, Marija je izašla iz stana, verovatno verujući da je Milan otišao. Međutim, on je nju izgleda čekao sakriven u prolazu između zgrada i čim je video da izlazi, pošao je ka njoj.

MILAN I MARIJA BILI SU EMOTIVNI PARTNERI, A DANAS SU PRONAĐENI MRTVI! Detalji užasa u Pančevu!

Ona je počela da beži, ali ju je pojurio. Otrčala je do svog "golfa" i ušla u nameri da pobegne, iako je žena uspela da uđe u auto, nije mogla da se spase od pomahnitalog Milana.

- Uleteo je na mesto suvozača čim je otključala. Svađa se nastavila i u autu, a Milan je najpre ispalio hitac iz pištolja u krov "golfa", najverovatnije da bi zastrašio Mariju - kaže izvor.

Kako ona nije odustajala od toga da ne želi da razgovaraju, on joj je prislonio pištolj na čelo i pucao je. Potom je pucao i sebi u slepoočnicu - kaže izvor i dodaje da su zločin snimile i sigurnosne kamere.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 3 godine

...Поштеним и часним људима - одузимају оружје а којека-квим лудацима и протувама дају да са њиме машу... Еј земљо Србијо, јадна ли си...И ти и они који у ТВОЈЕ име доносе таква решења...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija