• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.10.2020

07:23

OTKRIVAMO Šta se krije iza snimka koji je uznemirio Srbiju: Brat čoveka koji se naočigled vatrogasaca BACIO SA 12. SPRATA OTKRIO ŠTA SE DEŠAVALO RANIJE SA NJIM

Vesti

OTKRIVAMO Šta se krije iza snimka koji je uznemirio Srbiju: Brat čoveka koji se naočigled vatrogasaca BACIO SA 12. SPRATA OTKRIO ŠTA SE DEŠAVALO RANIJE SA NJIM

Podeli vest

Ivan T. (52), koji je naočigled vatrogasaca pao sa 12. sprata solitera u Pančićevoj ulici u beogradskom naselju Dorćol, bio je psihički bolesnik i imao je maniju gonjenja, saznaje Informer!

Nakon strašne tragedije policajci su razgovarali sa bratom nastradalog čoveka, koji je objasnio da se Ivan duže vreme bezuspešno lečio od psihičkih bolesti i da je bio opterećen time da ga neko prati i proganja.

- Ivanov brat je kazao i da je Ivan retko boravio u svom stanu jer je umislio da će mu neko tamo nauditi. Zato je spavao po čudnim mestima, ulazio je u zgrade i krio se po hodnicima, podrumima i krovovima - rekao je naš izvor iz policije.

Podsetimo, stanari zgrade su u utorak u 11.43 sati prijavili da nepoznati muškarac leži na nadstrešnici terase na poslednjem spratu solitera, pa su tamo odmah upućeni vatrogasci i lekari Hitne pomoći.
- Izgledalo je kao da muškarac spava na krovu terase. Ležao je mirno potrbuške, a noge su mu visile preko ivice krova. Vatrogasci su se odmah popeli na krov zgrade i započeli pripreme da prebace Ivana natrag preko ograde, na krov - objasnio je naš izvor.

Na snimku koji je napravio jedan policajac na krovu vidi se jedan vatrogasac kako vezuje sigurnosno uže, u nameri da bezbedno priđe Ivanu, ali ovaj se tada pridigao, pa se okrenuo i pao na terasu ispod! Vatrogasci i policajci su ga upozoravali da se ne mrda, da sačeka spasioca da mu priđe, ali Ivan se opet okrenuo i pao je u ambis, naočigled šokiranih ljudi.

Kako se kasnije ispostavilo, Ivan najverovatnije nije ni bio svestan u kakvoj je opasnosti, pa je zbog psihičke bolesti i manije gonjenja umislio da vatrogasci zapravo hoće da mu naude, a ne da ga spasu. U tom bunilu pao je sa vrha solitera i na mestu poginuo.

Ivanovo telo je poslato na obdukciju, koja bi trebalo da pokaže da li je u trenutku pogibije bio pod uticajem alkohola ili nekih drugih opijata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija