• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

09.10.2020

21:05

ĆERTIĆ S PIŠTOLJEM UPAO U BANKU! Otkrivamo kako je kaskader i rijaliti zvezda završio u Okružnom zatvoru!

Vesti

ĆERTIĆ S PIŠTOLJEM UPAO U BANKU! Otkrivamo kako je kaskader i rijaliti zvezda završio u Okružnom zatvoru!

Podeli vest

Uroš Ćertić (38) uhapšen pošto je sa nelegalnim pištoljem upao u jednu banku u centru Beograda i pretio šefici ekspoziture. Na saslušanju se branio ćutanjem, određen mu pritvor

Kaskader i rijaliti zvezda Uroš Ćertić (38) uhapšen je pre desetak dana u Beogradu jer je naoružan pištoljem uleteo u jednu banku u Ulici Džordža Vašingtona i pretio šefici ekspoziture!
Ćertić se na saslušanju kod tužioca branio ćutanjem, a zatim mu je određen pritvor do 30 dana i on se trenutno nalazi u Okružnom zatvoru u Beogradu.

Ljut na bankare

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Ćertić je imao neki problem sa bankom u kojoj ima račun, pa je početkom prošle nedelje rešio da taj nesporazum reši oružjem!
- Uroš je sav razjaren uleteo u banku i iz torbice izvukao pištolj. Tražio je šeficu ekspoziture, pa počeo da viče na nju, vitlajući pištoljem. U jednom trenutku je u besu bacio pištolj u kantu za smeće. U međuvremenu su zaposleni u banci pozvali policiju, koja je brzo stigla i zatekla Ćertića kako urla na šeficu ekspoziture. Odmah je uhapšen, nije pružao otpor - ispričao je naš sagovornik.

Menjao lepotice

Uroš Ćertić je po dolasku u Srbiju bio u vezama sa brojnim poznatim lepoticama sa ovih prostora. Mediji su ga povezivali sa pevačicom Sanjom Dimitrijević, a tokom boravka u rijalitijima bio je blizak sa starletama Avom Karabatić, Sorajom i Tijanom Ajfon. Takođe, povezivan je i sa bivšom "modelsicom" Ivanom Stamenković Sindi, kao i sa pevačicama Gabrijelom Pejčev, Slađanom Petrušić...

Kaskader je, nakon isteka policijskog zadržavanja od 48 sati, sproveden u Više javno tužilaštvo u Beogradu, uz krivičnu prijavu za nelegalno oružje, za šta mu preti od dve do 12 godina zatvora.
Podsetimo, Ćertić je rodom iz beogradskog naselja Dorćol, a sredinom devedesetih godina prošlog veka sa majkom se preselio u Kanadu, gde je završio gimnaziju, a onda i koledž za 3D animaciju. Kako je ispričao jednom prilikom za medije, najpre je počeo da radi kao maneken, a u to vreme je vozio motore u ekstremnim moto-kros trkama, koje su veoma popularne na celom američkom kontinentu.

Foto: pink.rs

Njegove moto-nastupe primetili su ljudi iz filmske industrije, pa je na njihovu preporuku počeo da snima kaskaderske scene, ali i da uči glumu. Prvi honorar kao glumac-kaskader zaradio je u seriji "Smolvil", a zatim je radio u holivudskim hitovima "Nemoguća misija 4", "Noć u muzeju 2", "Fantastična četvorka", "A tim"... Snimio je više od 50 filmova i serija holivudske produkcije, ali se i pored uspešne karijere u SAD, 2012. vratio u Beograd.
Tada je započeo karijeru kao rijaliti zvezda, pa je 2013. učestvovao u "Velikom bratu", pa 2015. u "Parovima" i 2017. u "Zadruzi".

Zatvoren prostor

Ćertić se ponovo vratio u rijaliti "Parovi" 20. septembra, ali je napustio vilu u Zemunu posle samo četiri dana, žaleći se da ne može više da izdrži u zatvorenom prostoru. Produkcija ga je pustila iako će verovatno morati da snosi sankcije zbog svojevoljnog napuštanja rijalitija.
Samo nekoliko dana po izlasku iz vile "Parova" Ćertić je uhapšen zbog divljanja s pištoljem u banci, pa je završio iza rešetaka. 

Reperu preti do 12 godina zbog droge

Reper i bivši učesnik "Zadruge" Aleksandar Lazić (33), poznatiji kao Sale Tru, koji je prekjuče uhapšen u stanu na Novom Beogradu zbog dilovanja droge, mogao bi da dobije od tri do 12 godina zatvora ako bude osuđen. Lazić će danas biti saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu.
Izvor iz istrage kaže da je policija mesecima pratila repera jer se sumnjalo da prodaje marihuanu i ekstazi.
- Kada su inspektori upali u njegov stan, tamo su pronašli kilogram marihuane i 871 tabletu ekstazija, kao i dve vagice za merenje droge. Deo marihuane već je bio spremljen za uličnu prodaju, spakovan u 310 paketića - kaže sagovornik Informera.
Podsetimo, pre samo nedelju dana zbog droge je uhapšen i Stefan Đurić Rasta nakon što je u njegovom stanu pronađeno skoro kilogram skanka. Rasta se pravdao da je tu drogu kupio za ličnu upotrebu, a ne za preprodaju, ali mu je ipak određen pritvor do 30 dana. Rasti preti ista kazna kao i njegovom kolegi Saletu Truu.

 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija