• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.10.2020

17:13

UHAPŠENO ŠEST ČLANOVA LEVIJATANA! Zbog komentara na Fejsbuku pretukli čoveka?!

Vesti

UHAPŠENO ŠEST ČLANOVA LEVIJATANA! Zbog komentara na Fejsbuku pretukli čoveka?!

Podeli vest

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici Zvezdare odredili su zadržavanje u trajanju do 48 časova osumnjičenima K.B., S.N., P.M., T.Z., B.M. i L.U., zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo Nasilničko ponašanje prema oštećenom M.B, a osumnjičeni K.B. i krivično delo Ugrožavanje sigurnosti iz čl. 138, st.1 KZ prema istom oštećenom

Prema navodima krivične prijave osumnjičeni K.B., S.N., P.M.,  T.Z., B.M. i L.U, pripadnici grupe „Levijatan“, su dana 2.10.2020. godine na uglu ulica Milutina Uskokovića i Koste Abraševića sreli oštećenog M.B. od koga su zahtevali da dok ga snimaju kamerom telefona izgovori reči koje su oni od njega tražili da izgovori, što je oštećeni odbio, da bi ga osumnjičeni K.B. otvorenom šakom udario u predelu glave usled čega je oštećeni pao, da bi mu potom i ostali osumnjičeni rukama i nogama zadali više udaraca u predelu glave i tela upućujući mu pretnje. Nakon toga, dana 4.10.2020. godine osumnjičeni K.B. je telefonom pozvao oštećenog M.B. uputivši mu različite pretnje zahtevajući od oštećenog da na društvenoj mreži „Fejsbuk“ objavi snimak u kojem se izvinjava za komentar koji je na ovoj društvenoj mreži ranije ostavio u vezi delovanja grupe „Levijatan“.

Osumnjičeni su saslušani u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu nakon čega je tužilaštvo predložilo da Prvi osnovni sud u Beogradu prema K.B., P.M., T.Z., B.M. i L.U odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, a prema K.B. i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 3 godine

Ovim nasilnicima i jeste mesto u zatvoru! Bravo za policiju i tužlaštvo! Državo, zabrani postojanje Levijatana!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija