• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

14.10.2020

22:37

DOLIJAO! Uhapšen saučesnik u paljevini vozila odborniku iz Sremskih Karlovaca!

Vesti

DOLIJAO! Uhapšen saučesnik u paljevini vozila odborniku iz Sremskih Karlovaca!

Podeli vest

Novosadska policija je uhapsila N. A. (27) iz Novog Sada zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti u saizvršilaštvu

On se sumnjiči da je 2. oktobra ove godine svojim vozilom do Bulevara kralja Petra u Novom Sadu dovezao muškarca koji je potom, kako se sumnja, u ovoj ulici zapalio automobil pedesetšestogodišnjeg meštanina Sremskih Karlovaca. Policija intenzivno traga za osumnjičenim muškarcem. N. A. je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu. – navode u Policijskoj upravi u Novom Sadu.

Automobil marke  "pežo 207" je zapaljen odborniku Vojvođanskog fronta u Opštini Sremski Karlovci i nekadašnjem novinaru Branislavu Sančaninu ispred kuće gde živi u Novom Sadu.

Na snimku se jasno vidi čovek kako benzinom poliva auto i pali ga i kako beži na suprotnu stranu Bulevara kralja Petra. Ipak,  ti snimci nisu dovoljni da se počinilac identifikuje, budući da je do prestupa došlo oko četiri sata ujutru pa je napolju bilo previše mračno. On je nosio i kapuljaču, a po trčanju se može zaključiti da je u pitanju mlađa muška osoba – izjavio je Sančanin posle paljevine vozila.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija