• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

16.10.2020

09:39 >> 09:46

POLICIJA UHAPSILA DILERA, NJEGOVU ŽENU I LJUBAVNICU A onda je usledio šok kad se otkrilo čija je ona sestra

Vesti

POLICIJA UHAPSILA DILERA, NJEGOVU ŽENU I LJUBAVNICU A onda je usledio šok kad se otkrilo čija je ona sestra

Podeli vest

Policija je u spektakularnoj akciji uhapsila osam osoba zbog sumnje da su prodavale drogu, koju su zakopavale, a njihove mušterije dolazile su na ta mesta, uzimale narkotike i tu ostavljale novac!

Uhapšen je vođa bande Petar R. (35), a osim njega, pale su i njegova supruga Jelena R. (35), kao i ljubavnica Sanela T. (22) * Lisice na ruke stavljene su još petorici članova te grupe, koja se sumnjiči za dilovanje heroina, kokaina, amfetamina

Policija je preksinoć u Beogradu uhapsila Petra R. (35), njegovu suprugu Jelenu R. (35), kao i Petrovu ljubavnicu Sanelu T. (22), zbog sumnje da su organizovali narko-grupu koja je dilovala heroin, kokain, amfetamine...

Ova banda je posebna po tome što je drogu pakovala u tegle i zakopavala po šumarcima, parkovima i dvorištima, nakon čega bi kupcima telefonom javljala lokaciju gde se narkotici nalaze.

Prema rečima našeg izvora iz istrage, osim Petra, Jelene i Sanele, uhapšeni su i Dušan B. (31), Nebojša P. (30), Uroš D. (33), Slobodan Đ. (50) i Mladen G. (40), svi iz Beograda.

Svima je određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će biti saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

- Narko-banda je praćena u dužem vremenskom periodu. Za to vreme utvrđeno je da je vođa grupe Petar R., koji odranije nije poznat policiji. Interesantno je da je u posao sa drogom uveo i svoju suprugu Jelenu, sa kojom ima ćerkicu, kao i Sanelu T., koja mu je duže vreme ljubavnica - kaže izvor Informera i dodaje:

- Ova narko-banda imala je specifičan način rada. Oni uopšte nisu imali fizičke kontakte sa kupcima nego su sve isporuke ugovarali preko telefona i poruka, koje su, naravno, bile šifrovane.
Kako je naveo naš sagovornik, dileri bi se sa kupcima prvo dogovorili o količini droge, kao i o njenoj ceni.

Pala sestra obezglavljenog Smaila T.


Sanela T., ljubavnica vođe grupe Petra R., inače je sestra od strica Smaila T. iz Malog Zvornika, kom je 2008. godine u Beogradu odsečena glava. Podsetimo, odrubljena Smailova glava pronađena je 21. avgusta u Bulevaru kralja Aleksandra u crnoj plastičnoj kesi. Policija je dan kasnije u žbunju nedaleko od Veterinarskog fakulteta pronašla i njegovo spaljeno telo. Smaila je ubio Velibor Bakić, koji ga je namamio da dođe u Beograd kako bi od njega kupio kilogram eksploziva. Zbog njegovog ubistva pored Bakića uhapšen je i Milan Rašić. Obojica su prvo osuđeni na 35, odnosno 30 godina zatvora, ali ta presuda je ukinuta. Nakon toga, 2015. godine Bakić je osuđen na 15 godina zatvora, dok je Rašić oslobođen optužbi.

- Zatim bi odredili mesto gde će klijent da im ostavi novac. Nakon što bi pokupili pare, oni bi narkotike pakovali u tegle, koje su potom zakopavali po parkovima, dvorištima i šumarcima u Beogradu i okolnim naseljima. Članovi grupe obeležavali su ta mesta tako da samo kupac može da ih pronađe. Zatim bi im javljali gde mogu da nađu svoju robu - priča naš izvor.
On navodi da su na ovaj način dileri umnogome umanjivali mogućnost da budu otkriveni i uhapšeni.

- Bez direktnog kontakta, čak i da sa drogom bude uhapšen neki kupac, on ne bi znao da kaže od koga je kupio narkotike, jer nije ni video dilere. Takođe, telefonske kartice koje su korišćene za ugovaranje poslova članovi grupe su odmah po okončanju posla uništavali - kaže naš izvor i dodaje da je grupa poslova sa uličnim dilerima, ali i sa snabdevačima iz pojedinih gradova u unutrašnjosti.

Ipak, policija je nakon višemesečnog praćenja uspela da na nekoliko lokacija u Beogradu pohapsi članove narko-bande.

- Pretresom osam stanova i nekoliko automobila policija je pronašla više od 14 kilograma amfetamina, oko 1,7 kilograma heroina visoke čistoće, kokain, kao i tri kilograma smese za mešanje droge. Otkriveno je i ukupno 28.000 evra, za koje se veruje da potiču od prodaje droge - saznajemo u policiji.

Pale još dve grupe


Uprava kriminalističke policije i SBPOK uhapsili su još dve kriminalne grupe koje su dilovale drogu. Uhapšeno je ukupno pet osoba J. G., V. Đ., D. V., V. G. i B. S., dok su dva člana grupe u bekstvu. Utvrđeno je da su oni od marta ove godine prodali pet kilograma heroina. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17