• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

17.10.2020

21:48

(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) OBRAČUN MIGRANATA U BEOGRADU! Alžirac izboden kod Ekonomskog fakulteta!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) OBRAČUN MIGRANATA U BEOGRADU! Alžirac izboden kod Ekonomskog fakulteta!

Podeli vest

Migrant star 37 godina iz Alžira uboden je danas nožem u parku "Luke Ćelovića" kod Ekonomskog fakulteta u Beogradu

Hitno je prebačen u Urgentni centar gde su mu konstatovane lakše povrede.

Policija je brzom akcijom pronašla i uhapsila migranta (26) Maroka koji je osumnjičen za napad na Alžirca.

Kod njega je navodno pronađen i nož kojim je radio žrtvu.

To je već četvrti incident sa migrantima u centru Beograda u poslednjih nekoliko dana.

Najpre je jedna devojka napadnuta kod Zelenog venca. Sinoć je crnogorski državljanin zadobio ubodnu ranu u predelu stomaka od migranta koji je bio pod uticajem alkohola, a tokom dana se pojavila informacija da je još jedna devojka napadnuta oko ponoći na Brankovom mostu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 3 godine

Sta Alzirac radi u BG. u njegovoj zemlji nije rat? Mozda se nada da stigne do FR. jer drugacije nemoze. FR. su im zatvorili granicu jer ih je ogroman broj ovde a i ljudi,preplavili su zemlju. Imas osecanje da se nalazis u nekom njihovom gradu kad odes u Pariz. Mislim da ce posle ovog teroristickog akta nad profesorom sladeci predsednik biti Marina.

Srecko

pre 3 godine

Dok neko od roditelja ne dodje i pobije nekoliko njih sto napadaju studentkinja ekonomskog.Ljudi ne zajebava se.Sklanjajte ih iz grada.

Kaya

pre 3 godine

I sta se čeka?!!! Da strada neko jos?! Nije dovoljno stresna pomisao, a ne sam čin napada.. Rascistite te bitange, da ih nema na ulicama bilo kog grada. Daleko bilo, gde je policija, vojska, da naprave obruč oko njih i ko im daje za slobodno da šetaju gradom... Strasno.. Autobuska stanica i okolina, jezivo.. Ovo je uzelo maha.. Naša deca studiraju, idu u škole u Beogradu.. Ne daj Boze da jedna dlaka još jednoj osobi zafali-jer ne ume ova država da zapreti toj gamadi, i da stane u odbranu svog naroda?!!!

Milutin Vranjski

pre 3 godine

Pretvoriše Beograd u džihad mahalu. Spakovati ih i vratiti u pustahiju odakle su došli... sikter iz Srbije.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija