• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

19.10.2020

08:06

POJAVIO SE DETALJ KOJI DO SADA NIJE BIO POZNAT JAVNOSTI! NOVI MOBILNI KRIJE TAJNU JEZIVOG MASKARA U JABUKOVCU!

Vesti

POJAVIO SE DETALJ KOJI DO SADA NIJE BIO POZNAT JAVNOSTI! NOVI MOBILNI KRIJE TAJNU JEZIVOG MASKARA U JABUKOVCU!

Podeli vest

Apelacioni sud u Nišu ukinuo je rešenje Višeg suda kojim je odbijena optužba protiv Maje Bađikić (26), iz negotinskog sela Dupljane, koja se tereti da je zajedno sa Davorom Pernićem (35), iz ovdašnjeg Jabukovca, na salašu u zaseoku Velja Vratna između 7. i 9. avgusta prošle godine hicima iz vatrenog oružja ubila Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53). Sud je naložio da se slučaj još jednom preispita

Prema saznanjima, pojavio se novi detalj, koji do sada nije bio poznat javnosti - još jedan mobilni telefon - čiji sadržaj - nije veštačen! Uz to, u dopisu Apelacionog suda doslovce se navodi da je "nedopustivo da se donese ovakva odluka i to pre ispitivanja svih dokaza".

Podsetimo, Viši sud u Negotinu je odbacio optužnicu VJT uz obrazloženje "da su njihovi dokazi kontradiktorni", iako je nedvosmisleno ustanovljeno "da je četvoro ljudi ubijeno hicima iz dve vrste oružja", kao i "da su nedaleko od mesta zločina pronađeni opušci od cigareta, na kojima je pronađen DNK trag Maje Bađikić".

Foto: printscreen instagram

Davor Pernić

Ovo je, inače, već drugi put da je Viši sud vratio optužnicu VJT protiv Bađikićke. Iz izvora bliskim istrazi navode "da je nezapamćeno da u ovakvom predmetu glavni pretres ne otpočne ni nakon godinu dana od masakra kod Jabukovca". Nakon ovakvog razvoja događaja očekuje se da bi suđenje u ovom slučaju mogao da preuzme Viši sud u Zaječaru.

Foto: Privatna arhiva

Maje Bađikić

Tužilaštvo je teretilo Bađikićevu da je ubila Draganu Jozeljić, a zajedno sa Pernićem i Raju Kazimirovića. Davoru se na teret stavljaju i ubistva Dragice Kazimirović i Ljubinke Oprikić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija