• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

20.10.2020

12:45

NASMEJANI UBICA OTKRIO ŠOK DETALJE Greškom likvidirao zeta "Pink pantera" ranjenog u Ušću, SADA IZREKAO NEVEROVATNU ODBRANU

Vesti

NASMEJANI UBICA OTKRIO ŠOK DETALJE Greškom likvidirao zeta "Pink pantera" ranjenog u Ušću, SADA IZREKAO NEVEROVATNU ODBRANU

Podeli vest

Šok snimak iz zatvora.

"Nasmejani ubica" priznao da je učestvovao u obračunu zaraćenih kriminalnih grupa, ali tvrdi da nije radio za pare.

Umešao sam se u mafijaški rat balkanskih klanova. Imam puno neprijatelja, ali nisam plaćeni ubica. Nikada nisam ubijao za novac!

Ovo je izjavio Čaba Der (39), poznat po nadimku "nasmejani ubica", koji u pritvoru u Mađarskoj čeka da mu počne suđenje.

U video-intervjuu koji je iz zatvora dao za mađarsku televiziju RTL javno je priznao da je učesnik krvavog rata koji bukti već nekoliko godina u balkanskom podzemlju.

Der, koji ima srpsko i mađarsko državljanstvo, sa hirurškom maskom preko lica smireno je govorio o zločinima.

- Kajem se zbog žrtava, ali tako su stvari funkcionisale - priznao je. Iako se spekulisalo da bi Derovo hapšenje i odluka da prizna da je bio deo podzemlja i da je i sam učestvovao u ratu, koji je dosad odneo preko 40 žrtava, ozbiljno mogli da uzdrmaju dva najjača klana - kavački i škaljarski, Čaba nije priznao po čijem je nalogu pucao.

Foto: Youtube printscreeen

Čaba snimljen u Holandiji

Spekulisalo se da je ubijao za jedan klan, pošto je u Sarajevu pre nekoliko godina bio uhapšen zbog sumnje da je pripremao likvidaciju Alana Kožara, "škaljarca" koji je pre nekoliko meseci likvidiran na Krfu.

- Njegovo priznanje moglo bi da zada najjači udarac balkanskim klanovima. Iako je dosad priznao da je ubio hrvatskog biznismena u Amsterdamu, Lasla V. u Budimpešti i Nebojšu Markovića u Beogradu, nije govorio o tome ko ih je naručio - kaže izvor i podseća da on nema šta da izgubi jer mu preti doživotna robija.

Tokom davanja izjave priznao je i zločin koji je počinio u januaru 2019. u Beogradu.

- Ja sam povukao obarač, ali sam se branio jer su pripadnici kriminalne grupe tog čoveka želeli da me ubiju. Život mi je bio ugrožen, otišao sam tamo da im pokvarim plan da oni dođu u Mađarsku i ubiju mene - rekao je on, ne iznoseći druge detalje, ali je demantovao navode da mu za ubistvo u Beogradu bilo plaćeno oko 8.000 evra.

- Kajem se što sam ubio te ljude, ali takva je bila situacija, branio sam se u mafijaškom ratu - pokušao je da opravda svoja zlodela. Na pitanje šta očekuje od suđenja i da li strahuje od doživotne kazne, odgovorio je:

- Videćemo šta će mi život dati. Optimista sam, želim da odem odavde.

Foto: printskrin Jutjub/pink.rs

Snimak likvidacije na Banovom brdu

Pod kamerama 24 sata

"Nasmejani ubica" u pritvoru u Budimpešti, kako navode mediji, boravi u samici, neprekidno je pod budnim okom stražara, ali i kamera koje motre na njega 24 sata.

- Svako njegovo izvođenje zahteva posebne mere, specijalce u pancirima, blindirane automobile - navode oni.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija