• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Veljković

20.10.2020

13:33

UHAPŠEN ZBOG SILOVANJA BIVŠE DEVOJKE:  Sva u modricama nazvala je majku, zajedno su u policiji SVE ISPRIČALE

Vesti

UHAPŠEN ZBOG SILOVANJA BIVŠE DEVOJKE: Sva u modricama nazvala je majku, zajedno su u policiji SVE ISPRIČALE

Podeli vest

Policija je uhapsila M.R. (32) iz Požarevca, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanja nad bivšom devojkom, starom 22 godine.

Kako smo saznali iz izvora bliskog policiji, osumnjičeni je u nedelju uveče bio na žurci sa bivšom devojkom, s kojom je bio u vezi do pre mesec dana, koja se upravo vratila iz Beograda, gde je jedno vreme boravila.

Posle ove žurke oni su otišli u njegov stan, gde se uskoro dogodilo navodno silovanje. Devojka je iskoristila priliku i nazvala telefonom majku, kojoj je rekla šta joj se desilo.

Majka je ubrzo došla do stana osumnjičenog i ćerku zatekla sa modricama. Zajedno su otišle u policiju i prijavile silovanje, posle čega je osumnjičeni uhapšen.

Njemu predstoji saslušanje kod dežurnog tužioca, koji će zatim odrediti kvalifikaciju počinjenog krivičnog dela.

Devojka će biti podvrgnuta pregledima kod ginekologa, psihijatra i interniste, da bi se ustnovilo da li je reč o silovanju. Posle toga doneće se odluka da li će se pokrenuti istraga i za koje krivično delo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija