• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

20.10.2020

15:01

(VIDEO) MANIJAK IZ HRVATSKE U SRBIJI UPAO U KLOPKU: Evo kako je uhapšen bivši policajac, koji je Bernardi PRIREDIO GODINE PAKLA!

Vesti

(VIDEO) MANIJAK IZ HRVATSKE U SRBIJI UPAO U KLOPKU: Evo kako je uhapšen bivši policajac, koji je Bernardi PRIREDIO GODINE PAKLA!

Podeli vest

Konačno dolijao manijak koji je godinama proganjao žene! Bivšeg policajca iz Hrvatske T.M. (54) sa slatinskog područja, uhapsila je virovitička policija zahvaljujući organizaciji iz Srbije „Stoppedofiliji SP“ koja je manijaka otkrila kada je 12-godišnjoj devojčici slao eksplicitne fotografije i gnusne poruke

Godinama niko ništa nije mogao policajcu u penziji koji je proganjao i maltretirao prave žrtve, a pao je na izmišljenom liku 12-godišnje devojčice, iza koje stoji međunarodna organizacija „Stoppedofiliji SP“ sa sedištem u Srbiji.

Bernarda Dumić i njen suprug Mario iz Suhopolja u potresnoj ispovesti za Informer svedoče o sedam godina pakla kroz koju je cela porodica prolazila zbog proganjanja nasilnog policajca.

- Najgora činjenica u tim svim porukama je taj deo da se tebi neko vozi oko kuće. Muž je odlazio na terene u Švajcarsku, nije ga bilo po pet dana. Iz straha sam tih dana prestojala celu noć na terasi. Deca nisu bila tada kod kuće, sklanjali smo ih na sve moguće načine-priseća se Bernarda za naš list.

Sve je počelo 2013. godine. Prvi susret sa nasilnikom ova žena je doživela na svom radnom mestu u prodavnici i od tada maltretiranje ne prestaje. Poruke, pozivi, fotografije eksplicitnog sadržaja uneli su nemir u život porodice Dumić.

- Poruke je slao sve vreme, samo što imamo tri-četiri broja koja smo odmah blokirali, jer nismo želeli da imamo nikakvu komunikaciju sa njim. Poruke smo namerno ostavili zbog istrage, da se vidi i bude dokaz. Nikada mu ništa nije odgovoreno, ni na jednu poruku, ni na jedan poziv-navodi Bernarda.

Foto: Picabay

 

Bivši policajac se nije zasutavio samo na Bernardi. Pozivi su ubrzo usledili i njenom suprugu Mariju.

- U momentu nisam znao šta je u pitanju, o čemu se radi. Video sam propuštene pozive. Pretpostavio sam da ako mu nešto treba, nazvaće ponovo. Ne poznajem čoveka. Na kraju se ispostavilo ko je i šta je-priča Mario.

Za sedam godina maltertiranja Bernarde i njene porodice, T.M. je nekoliko puta privođen, a određena mu je i zabrana pristupa Bernardi. Međutim, sve to je prekršio po nekoliko puta, a u zadnjih godinu dana poruke i pozivi su se intenzivirali.

OVO JE SAMO DEO SMS PORUKA UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA

- Dnevno stiže poruka za porukom, na svake dve do tri munute. Deset dana je zvao sa skrivenog broja. Taman zaspimo, oko 23 časa, on pozove i prekine, i tako nebrojeno puta. Teško je nositi se sa tim proganjanjima. Ugrožen je život moje supruge, dece. Taj čovek nije normalan-navodi Mario o užasu kroz koji su prolazili sedam godina.

Kao bomba odjeknula je vest u hrvatskim medijima o hapšenju bivšeg policajca kojem je na
put stala organizacije iz Srbije. Gnusne poruke nizale su se u prepisci sa diverzijom koja je
trajala dva meseca.

- U porukama, fotografijama i video snimcima, T.M. je iskazao identično ponašanje kao i sa punoletnim žrtvama. On je u međuvremenu izbrisao profil na Fejbuku sa kog se svakodnevno javlja žrtvama. Identitet mu je otkriven kada se oglasio putem video poziva. Devojčici se predstavljao kao 38-godišnji muškarac. Nakon hapšenja T.M. imamo odličnu saradnju sa MUP-om Hrvatske, a posebno sa PU virovitičko-podravske županije-rekli su za naš list lovci na pedofile.

Foto: printscreen

 

Za sada su sve oči uprte u pravosuđe i išekivanje sudskog epiloga. Jedno je sigurno, strah od proganjanja manijaka neće još dugo proći. Ipak, Dumići su zahvalni organizaciji „Stoppedofiliji SP“ iz Srbije, jer je zahvaljujući njoj nasilnik upao u zamku devojčice od 12 godina i tako im je konačno pao kamen sa srca.

Iako bivši policajac, T.M. ima podebeo kriminalni dosije u policiji, a protiv njega je više puta podizana krivična prijava. Do sada je osuđivan zbog kaznenih dela nametljivog ponašanja i krađe kada mu je izricana uslovna kazna zatvora. Sa činom stožernog narednika odlikovan je medaljama „Bljesak i „Oluja“ i spomenicom Domovinskog rata, ali iza toga više nije mogao da se krije. Bernarda mu nije jedina žrtva.

Foto: Picabay

 

- Javilo mi se još nekoliko žena koje su bile žrtve istog manijaka, ali ne smeju da otkriju svoj identitet, boje se. Drago mi je što je konačno sve izašlo na videlo-ortkriva Bernarda.

Napao policajca

- Prilikom hapšenja T.M. se snažno opirao policijskim službenicima, a jednog je i napao. U
pitanju su kaznena dela polnog zlostavljanja i iskorišćavanja dece-rekla je Đurđica Veličan,
PR PU virovitičko-podravske županije.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija